A hetedik nap volt a szombat, amikor a Teremtő megpihent?
Pár hete valaki belinkelt egy 300+ éves magyar nyelvű biblia-fordítást, és abban olvastam ezt, de nem tudom összerakni a képet.
A Vasárnap csak később lett kitalálva, és elcsúszott így az egész? Vagy rossz a fordítás?
Nem vagyok az evolúció híve,
Nem értetted amit írtam.Isten nem teremt már, megszentelte, és lezárta a teremtést.Napjainkban más dolgokkal foglalkozik.
Azzal, hogy a szándékát megvalósítsa, és haladjanak előre a próféciák megvalósulása.
Pedig leírtad, hogy mi az evolúció, tehát nyilván híve vagy neki.
"Napjainkban más dolgokkal foglalkozik."
Honnan tudod, hogy mivel foglalkozik, kijelentette neked?
Benne van a Bibliában. Mindenkinek kijelenti aki elolvassa. Jézus is mondta:
(János 5:17) . . .„Az én Atyám mindmostanáig folyton munkálkodik, és én is folyton munkálkodom.”
Isten nem tétlenkedik csak mert már nem teremt. Úgy használja az erejét és a hatalmát, hogy az az emberek javára váljon, vagy is a teremtményeiről gondoskodik.
PL: Munkálkodik az emberiséget érintő szándéka megvalósításán, azon, hogy akik szeretik őt, örök életet nyerjenek az új világban
A népét vezeti, tanítja szelleme által.
"Benne van a Bibliában."
Nem idézted, hogy mit dolgozik, csak hozzá költötted. Én ellenben idéztem neked fentebb.
(Ézsaiás 46:10) . . .»Minden úgy lesz, ahogy eldöntöttem, és megteszem mindazt, amit szeretnék.«
(Ézsaiás 55:11) 11 úgy lesz az én szavammal is, amely elhagyja a számat. Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem mindenképpen véghez viszi azt, amiben kedvem lelem, és sikeres lesz abban, amiért elküldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!