Ha a világot valóban Isten teremtette miért a pénz az úr Isten helyett?
"Ha a világot valóban Isten teremtette"
Valóban?
Mi a szösz, győzködöd magad, meg minket is?
Mégis minek az alapján?
Mert az ókorban a zsidók egy könyvben összehordtak minden eszelősséget?
Ahhoz, hogy teremteni tudjon, először lennie kellene valamilyen entitásnak, de erre olyannyira nincs semmi jel, hogy nyugodtan lehet úgy venni, hogy nincs semmiféle isten, semmilyen természetfeletti nem létezik.
Meg aztán mi a rosseb az, hogy 'teremteni'?
Van ennek a szónak valamilyen jelentése?
Ekvivalens az 'izé'-vel.
Isten teremtette a világot - ebből annyit tudsz meg, mintha azt mondanám, hogy az - Izé izélte az izét.-
Hívők!
Bakker, a semmiben hisztek, teljesen értelmetlen minden a hiedelmeitekben.
És még azt mondja: 'valóban'...
A pénzt a Föníciaiak találták fel, nem Isten teremtette.
Ezzel úgy vélem, lezárható az ügy.
Nekem nem a pénz az uram. Csak használom, mert e nélkül nem adnak kenyeret a boltban. Akinek a pénz az ura,megteheti, ahogy azt is, hogy más isteneket imád, más szokásokkal. De annak következményei lesznek.
Jézus soha nem mondta, vagy tanította, hogy nem lehet pénzed, mert akkor az az urad. DE azt sem, hogy nem lehetsz gazdag. Sokkal inkább azt mondta, az a fontos, hogy hogyan viszonyulunk a pénzhez, a gazdagsághoz, mire használjuk. Istenként, vagy az életünk fenntartásához, és mások megsegítésére.
Az Ószövetségben az ördögöt Isten teremtette meg. Akkor mi a ráknak bálványozzátok Istent? Nem értem a hülyéket ...
Azért a pénz az Úr, mert az Ördög mindennél hatalmasabb, és az az Istentől van, ugyebár. Tehát Isten maga az Ördög.
Én hamarabb hiszek az Ayahuasca-ban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!