Haverok állandoan cikiznek. járok templomba és hittanra is. 15 éves lány vagyok nagyon szeretem a vallásom és követem Jézust, de haverjaim mindig csak megjegyzik hogy de gáz. Elegem van belölűk keresek más embereket akik megértenek?
Első! A huszonegyedik században mindenki többé-kevésbé azt csinálhat a szabadidejében, amit jónak lát.
Ha a haverjaid szerint ciki, akkor mondd meg nekik, h neked mégpedig nem az, és ezt tartsák tiszteletben, tetszik-nem tetszik....sz@rd le a véleményüket, ha kell meg is mondhatod ezt nekik ;)
2010. okt. 22. 01:34
12/21 anonim válasza:
A cikizés nagy arányban alább fog tudni hagyni, ha szakszerű, pontos és meggyőző válaszokkal fogod tudni megvédeni előttük a Hitet. Ebben segít a következő tanulmány:
szerintem ha tényleg komolyan gondolod a keresztény vallást,akkor vállalnod kell,hogy Jézust követed.mindig lesznek emberek akiknek ez nem fog tetszeni.DE:aki cikiz ez miatt,az nem a te társaságod,haverjaid,keress olyat aki nem cikiz miatta.vannak intelligensebb emberek,akik nem nyilvánítják ki lépten-nyomon,hogy nem szimpatikus nekik a másik ember vallása.keress ilyeneket,vagy szintén keresztény vallásúakat.én pl.nem szeretem a keresztény vallást,de nem cikizek valakit pusztán azért mert keresztény,kivéve akkor,ha meg akar téríteni és nem érti meg,hogy én nem akarok megtérni...ez esetben én is könnyen erőszakossá és intoleránssá válok az illetővel szemben.
2010. okt. 23. 09:20
14/21 anonim válasza:
Ez már nem a középkor, itt már nem kötelező vallásosnak lenni.
2010. okt. 25. 14:52
15/21 anonim válasza:
Végre egy igazi lány! Örülök!
"Mindazt tehát, aki megvall engem az emberek előtt, én is megvallom mennyei Atyám előtt."
2010. nov. 3. 10:00
16/21 anonim válasza:
Én is 15 vok és én is jártam régebben templomba, ma már csak hittanra. Engem csak lezsidóztak XD. Pedig katolikus vagyok
2010. nov. 4. 20:11
17/21 anonim válasza:
Helló!
Íme rövid történetem.
Velem is ez van, de szerencsére osztályközösségem 67%-a vallásos. Amikor meghívtak egy buliba, és elmondtam, templomba megyek, kiröhögtek. Hétköznap. És tudatomra hozták, hogy "miért megyek hétköznap templomba, annak nincs semmi értelme!" Nos, ha egy keresztény ember ilyet mond nekem, rendkívüli szomorúság tölt el.
14/L Cookkapitány
2010. dec. 8. 19:05
18/21 anonim válasza:
Miért várod el, hogy mindenki templomba járjon a szabadidejében? A bulizás talán az örgödtől való dolog, vagy mi? Ne légy már ennyire bigott, mert soha nem fogsz igazán szórakozni az életben.
2010. dec. 9. 14:52
19/21 anonim válasza:
14:52, ugye nem nekem írtál?
Meg kell hogy nyugtassalak, nem várom el másoktól, hogy templomba járjanak szabadidejükben. Én is szoktam bulizni, de van, hogy a templomot választom. Remélem, ez neked nem okoz dühöt!
2010. dec. 9. 17:59
20/21 anonim válasza:
Nem vagyok dühös, ellenkezőleg, téged szomorít el, ha valaki nem jár hétköznap templomba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!