Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért képmutató a kereszténysé...

Miért képmutató a kereszténység?! Ez a zene hallgatás már eléggé sátánista nem? Nem Istent dicsőíti!

Figyelt kérdés

Csak mert van olyan aki hangos metál zenét hallgat, és ez már eléggé sátánista!!

[link]

2023. szept. 17. 13:47
1 2
 11/19 Darkmoon80 ***** válasza:
63%

Nem gondoltam, hogy ennyire elvakult fanatikus szentfazék vagy...

Bár már világosodik a kép...

Te magadra gondolva tetted fel a kérdést!!!!

Te vagy az a képmutató keresztény, aki ilyen "sátánista" zenéket hallgat miközben veti magára keresztet és elborzad a fertőtől ami a szövegekben van.

Kalózkodás ... egy kötöttségektől mentes szabad élet, nők, ital, élvezetek ahelyett, hogy darócruhában térden csúsznának rettegve az istenük haragjától, hogy netalán akaratuk ellenére vétenek valamilyen szabály ellen...

Lehet, hogy csak irigykedsz?

De ha nem tetszik, hallgass inkább klasszikusokat.

2023. szept. 17. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
2023. szept. 18. 02:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Én a helyedben imádkoznék másokért, szégyent hozzol az ateizmusra!

De szerencsére már meglett cáfolva az ateizmus és a darwinizmus.

2023. szept. 18. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

isten léte ellenben 100%...

😂😂😂

2023. szept. 18. 10:26
 15/19 Darkmoon80 ***** válasza:
68%

"

De szerencsére már meglett cáfolva az ateizmus és a darwinizmus.

"

Nagy szavak... csak éppen semmit sem érnek, mivel bizonyítani most sem fogod (lévén egyszerűen hazugság)

megj.

Annyira ostoba vagy, hogy még a szavak jelentését sem ismered amiket leírsz???

Hogy a fészkes fenébe lehet megcáfolni az ATEIZMUST, ami semmi mást nem jelent, mint hogy azt, hogy emberek nem hiszik el, hogy létezik valamilyen isten????

Ki cáfolta meg azt hogy én nem hiszek istenben, ÍGY szükségszerűen létezik az ateizmus, hiszen én ateista vagyok.

2023. szept. 18. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
2023. szept. 18. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem tudom mit szedsz, de sürgősen hagyd abba. Láthatóan árt a mentális egészségednek.
2023. szept. 18. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb metál zene egyáltalán nem sátánista. Ott van pl a ghost, az AWS a Lordi, vagy a Bullet For My Valentine. Ezek mind metál együttesek és egyik sem sátánista. Ha valaki metált hallgat/zenél attól nem lesz valaki automatikusan sátánista. Hallgathatsz metált, és lehetsz hívő egyben.
2023. szept. 29. 22:43
 19/19 anonim válasza:
Sátánista tematikával belinkelsz egy Alestormot... :D jóvanakkor!
dec. 6. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!