40%
"az már nem az ő hibája"
Mert ki más adta az embereknek a tulajdonságokat? Ki kanyarított köréjük egy olyan világot, ami ezt díjazza?
És ki tudta mindezt előre, már a teremtés előtt is? Úgy, hogy semmit sem tett azért, hogy a világ jobb legyen!
Ne csináld már ezt, mert nagyon hülyén néz ki.
A mindenható isten TELJES MÉRTÉKBEN felelős azért világért, amit teremtett!
Szóval megy a hülyités - isten mindent el..szott mert mi h.lye embereknem vagyunk hajlandóak az ő törvényei szerint élni - te vagy nem tudsz gondolkodni csak filozófiálni vagy nagyon agyontanult vagy hogy a felfogő képességed enyire gyenge- Teheát te ugy gondolod hogy isten minden lépésedet és a többi hülyének a lépését lépésről lépésre kéne irányitja- mert ez sül ki . AKKOR PONT TE ÉS A HOZÁD HASONLÓ MONDANÁ HOGY ROHADT DIKTÁTOR - ezért azt ajánlom joban foglalkozz a biblia tartalmával mielött baromságot irsz -
392/392 anonim ***** válasza:
"Meg sok ember van hogy nem viselnèk el az èletet ha biztosra tudnák hogy nincs a halál után semmi meg hogy már soha nem találkozhatnak meghaltjaikkal."
Kiváncsi lennék ha lehetősége nyilna az embereknek hoszú életet élni azzal a feltételel hogy nem baszák átt egymást -nem fejik le egymást nem lessz önzö barom - becsületesen végzi a munkáját nem másoktol várja azsana manát -azaz potyaleső - csak ugy kell bánjon másokkal ahogy ő szeretné hOgy vele bánjanak - EZ AZ ÖNKONTRÓL - ami nincs - SOK EMBERNEK EZ NEM TETSZENE - VAJON MIÉRT ? Tehát ha véletlen szüleményei miért nem fejlödtek ez irányba ? Inteligens agyontanult embereknek tartják magukat és ezen alapvető egymásmelett élés szabályait nem tudják alkalmazni- Nos akkor most istennek közbe kell avatkozni hogy e sok agyontanult ne pusztitja el a földet - vagy nem mert ÖNRŐBŐL AZ ÖNZŐ BAROM EMBEREK MIATT EZ NEM FOG MENNI - akik a saját anyjuk sz---át megennék egykis pénzért.
394/394 anonim ***** válasza:
"Néha amikor az embereket rossz éri felkapják a vizet"
Ezt irtad a válasza a lent idézett oldalon van.
Ez ne feltétlen rosz ? Egy magát isteneknek képzelő barom állatok részéről.Oly rövid az élet és azt is azzal töltjük hogyan ba..unk ki a másikkal hogyan szolgáltatjuk ki mások kénye kedvének mert "mi vagyaunk az istenek" Ha kihagyjuk istent aateremtésből akkor mi mit fogunk kezdeni ezekkel az állatokkal ? Mert ugye hatalmunk nincs hozzá ?
367/394 A te válaszod:
#395 vagyis utolsó
"Oly rövid az élet és azt is azzal töltjük hogyan ba..unk ki a másikkal hogyan szolgáltatjuk ki mások kénye kedvének mert "mi vagyaunk az istenek"
Ez így van, ezt jól látod.
Isten, szellemek meg ilyenek, soha nem néztem le a hívőket, akik hisznek természetfeletti lényekben, szellemekben, mert nem mondom, hogy nem lehetnek szellemek, meg Isten, meg még akár földönkívüliek is, csak én még részemről nem találkoztam még egyikőjükkel sem.
Mellesleg, amit írtál, hogy mi vagyunk az istenek ez lényegében, részéből igaz, mert mindenki magának alakítja olyanná az életét amilyen. Aki viszi, vitte valamire az életét, tanult, dolgozott, családba gyerekeket nevelt, meg még lehetne sorolni annak le a kalappal.
Akik rosszak voltak, másoknak ártottak és tettek rosszakat, gyilkoltak, azok börtönbe vannak és saját magukat jutatták oda.
Tehát mi vagyunk az istenek, ez így részből igaz, mi teszük olyanná az életünket, amilyen, meg mi dolgozunk, teperünk azért, amink van.
396/396 anonim
"Aki viszi, vitte valamire az életét, tanult, dolgozott, családba gyerekeket nevelt, meg még lehetne sorolni annak le a kalappal."
Nos én e bejegyzés miatt sétve érzem, magam - Tehát aki miliomos vagy olyan helyen volt ahol össszelopta vagyonát más kárára -vagy örökölt elopva testvére anyja elől a vagyont vagyont ami megint kétséges hogy miből van - ezelőtt az emberek előtt nem tudom levenni a kalapom.Tiosztelt a kivételmek de ezek azok akiknek Isten pénze se elég mert még mindig éhen akarnak dögleni -és a saját sz...kat meggennék 100 Ft ér - ezek azok akiket tisztelni nem lehet - bár e barom nem viszi a sirba de azért gyüjt harácsol - ezek a nem normálisan kifejlődött emberek.Nos ezekért az állatokért kell isten közbeavatkozzon mert Ők ugy gondolják Ők az istenek és mindent megtehetnek - még akkor meg főleg ha állami alkalmazottak vagy annál roszabb kormány pozicióba kerülnek -és ezeket szolgálják ki azok valoszinüsithetően akiknek jól megy a soruk azaz a sz..t is megennék csakhogy az álásába vagy vagyona gyarapításában látnak lehetőséget -és embertársuk vagy " állapolhgárok le vannak sz...va.
A Bizonyíték ezen az oldalon leirtam 367/394
Nem tudom, de szerintem régen a papok valamin dolgozhattak, hogy valamiket kitudjanak találni mitológiákat, hogy valamivel az embereket sarokba tudják szorítani, vagyis megfélemlíteni, hogy ne legyenek tömeges gonoszságok a földön.
Most már lassan, hogy Isten mindent lát, az az 1 szem
valami, már lassan alig hiszem el, hogy mindent látna.. valamit szerintem a papoknak kikellett eszelni meg a mennyországot és a poklot is emberek a papokkal együtt eszelhették ki. Hogy az embereket félelemben tudják tartani, azaz valamivel sarokba szorítani az embereket, ezekkel a megfélemlítéssel, hogy ha nem leszel jó akkor pokolra kerülsz, ha meg jó leszel, akkor mehetsz fel a mennyekbe... hogy valamivel kisajtolják az emberekből, hogy legyenek jók az emberek, hogy ne legyen annyi káosz és botrány a földön.
Ergó valamivel védekezni kellett a gonoszság ellen, mert az ember milyen teremtmény? sunyi, aljas, aggresszív, lázadó és bosszúálló teremtmény az ember.
Én szerintem halál után, nincs semmi, akit egyszer elmar a halál, az már nem fog tudni újból vissza jönni a földre.
Meg már nagyon sokan nem félnek az emberek, inkább lázadnak, isznak, drogoznak a fiatalok is meg a középkorúak is isznak meg minden, lassan már úgyis a gonosz érdekemberek fogják uralni a világot, mint a jók.
398/398 anonim
Ergó valamivel védekezni kellett a gonoszság ellen, mert az ember milyen teremtmény? sunyi, aljas, aggresszív, lázadó és bosszúálló teremtmény az ember.
"Az ember m,aga az e,mber ellen nem tud védekezni - miért irom ? Pénzéhség hatalomvága szadista hajlam - Ezért mondja a biblia " ember emberen uralkodik a maga kárára "
Én szerintem halál után, nincs semmi, akit egyszer elmar a halál, az már nem fog tudni újból vissza jönni a földre.Ez meggyözödés jkérdése - ha nincs istan valóban így van ha van akkor lehetséges.
Meg már nagyon sokan nem félnek az emberek, inkább lázadnak, isznak, drogoznak a fiatalok is meg a középkorúak is isznak meg minden, lassan már úgyis a gonosz érdekemberek fogják uralni a világot, mint a jók."
Ez az emberek kiégetsége miatt van - mindenki unja azt a sok barom vezetőt valást akik mindig azon mesterkednek hogy hogyan basznak ki az emberekkel vagy hogyan ugrasszák egymásnak - hogy a fegyverekből pénzt vagyont szarezzenek - Nemérdekes hogy a MARHÁLYA nem viszi magával ha megdöglik - mert az ilyen csak megdöglik mert a halál az szépítés lenne a mocskosságukra -
Lázsd mitt tett fa..pó Orbán rendszere csak a magyarokkal - mocskos képmutató barmok de nem ő az egyetlem barom a földöbn sajnos - nekik egy ember vsak sz.r akibe bele lehet rugni mert a szadista hajlama ezt diktálja -
NEM VÉLETLEN HOGY A VILÁG HELYZETE EGYRE ROSZABB -
EZÉRT VAN ÉS LESSZ SZÜKSÉG ISTEN KÖZBEAVATKOZÁSSÁRA MERT EZEK AZ ÁLLATOK SZEMRENBENÉS NÉLKÜL IRTANAK KIK VAGY FOSZTANAK KI EMBEREKET ÉS SAJNOS AZOK AKIK KISZOLGÁLJÁK TÖRVÉNYRE HIVATKOZÁSSAL SEM KÜLÖMBBB ÁLLATOK NÁLUK - MIÉRT MERT A SAJÁÉT SZ..ÁT MEGGENÉ HOGY PÉNZÉRT VAGY HATALOMHOZ JUSSON -
Ezért nem értem mire vágnak fel az agyontanult emberek - Ők hülyébek mint egy közönséges paraszt - mert a parszt segítette a másikat és nem belerogot .
Hát aki egyszer meghalt, elment már, a halottak közül nem jött vissza senki sehonnan. Se a mennyből, se a pokolból egy 1950-ben született bácsi mondta nekem, aki már egyszer elment az már nem jött vissza még senki sehonnan.
Valszeg az Istent azért találták ki annak idején az emberek, meg a mennyt és a poklot is, hogy valamivel hatni lehessen az emberekre, hogy ne legyenek annyi káoszok és botrányok a földön, de akik már meghaltak, akik már elmentek, a halálból még nem jött vissza még senki sehonnan.
Aztán ezért van a háború is, hogy ritkítsák az embereket.
Én meg mondtam tegnap az 1950-ben született bácsinak, hogy egy az igaz az édes szüleinktől vagyunk, létezünk édes anyánk és édes apánktól vagyunk.
És felelte a bácsi, hogy igaz, azt az egyet nem lehet megtagadni a szülőket, vagyis a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!