Isten miért teremtett agyevő amőbákat és más szörnyűségeket?
Létezik Isten?"
"Jogos lehet a kérdés,hogyha ennyi rossz dolog történik,létezhet Isten?"
Szerintem is csak kitalálták Istent még annak idején, volt rá 1700 évnyi vak és kötelező hit, hogy mivel tartsák félelembe az embereket, hogy ez évszázadokról át generációkról generációra terjedjen át és csak az emberiség okosabb fele jöjjön csak rá, hogy valójában nincs Isten csak kitaláció, hogy valamire volt még bőven 1700 évnyi vak és kötelező hit, hogy mindez jól beivódjon az emberekbe, tehát, hogy jól alaposan elhigyjék az emberek sokasága, hogy van Isten és közben meg csak az emberek okosabb fele jön csak rá, hogy nincs is Isten, hanem csak annak idején kitalálták, hogy valamivel félelemben tudják az embereket tartani, hogy ne legyen botrány, káosz a világba, hanem biztonság és béke legyen a földön.
Még amikor volt 1700 évnyi vak és kötelező hit akkoriban még nem volt nehéz bebutítani az akkori emberiséget és szétterjeszteni, hogy van Isten és hozzá kitalálni az ördögöt, hogy higyjenek az emberek valamilyen lényekben, amik nem léteznek, hanem csak az emberek természetében léteznek csak. Az ördög az emberek gonoszságai és rossz tette.
Akkoriban még nem volt nehéz 1700 évnyi vak és kötelező hittel elhitetni és bebutítani az embereket, hogy van Isten, hogy higyjenek az emberek valamiben, ami nem létezik, és aki jó ember volt, jó ember módjára élte az életet, az a mennybe kerülhet Istenhez és aki rossz volt, az a pokolba kerül az ördöghöz!!!
Akkoriban még könnyen be lehetett butítani az embereket, hogy higyjenek és engedelmeskedjenek olyan dolgoknak, amik nem léteznek és így ezt generációkról, generációkra szétterjesztették, vele együtt országokat is behülyítettek, az egész emberiséget szétbutították, hogy valamivel félelembe tartsák az embereket, hogy ne legyen óriási káosz a földön és közben meg nem is lesz semmi se a halál után.
És hogy lezárjam egy szellemes ezós gondolattal:
mi vagy a lét tulajdonságai 😊
Sziasztok én 1975-be születtem, most taposom a 48-at, egy ideig hívő voltam, fiatalon sokáig hittem a halál utáni szellem életben, de már nem hiszek benne és szerintem halál után nem létezik semmi. Mind csak arra találták ki a mennyországot és a poklot az apostolok, akik még anno nagy régen, mikor az apostolok lángnyelven beszéltek kommunikáltak az apostolok ők terjesztették egész világon át minden országba Isten igéjét és kitalálták a mitológiai szimbólumokat mennyország és a pokol, a sárga az örökkévalóság színe. Kitalálták mind ezeket az apostolok még annak idején, akik még nagy régen lángnyelven beszéltek és szétterjesztették az egész országokba Isten igéjét, hogy mikkel tartsák az embereket félelemben, de nagyon sokáig mikor fiatal voltam én is hívő voltam, de már nem hiszek benne és az én meg a sok ember társak véleménye szerint nincs semmi a halál után, úgyhogy ne görcsöljön senki, merje a saját életét élni mindenki ahogy jól esik neki. Mennyországot és a Poklot ezeket az apostolok találták ki még annak idején, hogy félelembe tartsák az embereket, hogy ne merjenek az emberek gonoszak lenni.
De amúgy halál után nem fog létezni semmi, úgyhogy mindenki merje élni az életét bátran, ahogyan jól esik neki.
Üdv 1975-ös bácsi vagyok. Sziasztok!!!
Igen szerintem is kitalálhatták az Istent, hogy valami legyen, ami az emberek félelemben tartása legyen, mint a tetőn a madárijesztő, hogy mert az ember indulatokkal teli lény és hogy az emberek ne merjenek rosszindulatúakká válni, nem merjenek az emberek gonoszak lenni, azért találhatták ki az Istent, hogy ez legyen az emberek félemben tartása és ha jó leszel, akkor a mennybe mehetsz és ha rossz leszel, lekerülsz a pokolba az ördög kemencéjébe, hogy ez legyen az emberiség félelemben tartása, mint ahogy a házak tetején a madárijesztő.
És közben meg nem lesz semmi a halál után se menny egy mesés szép hely, se pokol az ördög kemencéje, hanem csak simán mindenki megsemmisül, mint ahogy születése előtt se tudott magáról az ember, amikor még a szülei nem hozták a világra, úgyanúgy a halála után se fog tudni magáról senki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!