A Bibliát miért nem fóliázzák be?
Oké konkrét homoszexuális viselkedés nincsen benne de szexuális dolgok, szexuális kötelesség, erőszak igenis van benne ami nem gyereknek való, védjük meg a gyermekeinket.
Teremtés könyve.
8Júda azt mondta Onannak: „Élj bátyád feleségével, teljesítsd vele szemben a sógori kötelességet, s így gondoskodj utódról bátyád számára.” 9Mivel Onan tudta, hogy az utód nem az övé lesz, azért valahányszor együtt volt bátyja feleségével, magját a földre ontotta, nehogy utódot támasszon bátyjának. 10Istennek nem tetszett, amit művelt, azért ő is meghalt.
21. Miből gondolod, hogy ellene van 6 milliárd ember? Jaaaa hogy ez a nagy LMBTQ elfogadás, hogy aki nincs velünk, az ellenünk, ahogy Kádár bácsikátok tanította.
Meg azt miből gondolod, hogy nekünk kötelező szeretnünk téged, miután kijelentetted, hogy bibliát égetnél, ami konkrétan sátánizmus?
Egyébként nem azt mondta, hogy gyűlöl téged, csak ő is általánosított egyet, ahogy te csináltad.
És nem tudom neked miért fáj ennyire, hogy mi abban hiszünk, hogy létezik egy pozitív felsőbb hatalom, aki segít.
Szűz Máriát nem hiszed el, de azt gondolom igen, hogy valaki kitalál 89 nemet, mert rájön, hogy ő nem tud tisztességes férfi, vagy nő lenni..
Primitív emberrel nem beszélgetek, ugysem értenél meg!!
21. Az is külön tetszik, hogy szerinted csak a kereszténység, és az ateizmus létezik:)
Az iszlám vallás elismeri a kereszténységet, azon belül is elismerik Mózest, és Jézust, mint valaha élt prófétát.
A hinduizmus minden más vallást elfogad, mert szerintük minden út az üdvösséghez vezethet
A buddhizmus szintúgy.
Szóval ti, libsi ateisták max 1-2 milliárdan vagytok.
Szóval vesztettetek, ez a helyzet!:)
Utolsó!!
Primitív vagy!!!
Nem érdekel mit írsz!!!
"Honnan tudod, hogy az ősember miben hitt?? Csak ne ijesztgess!! Remélem nem Jézusban!!"
Nem írtam, hogy az ősember Jézusban hitt. Te tényleg ennyire tudatlan tuskó vagy, esetleg csak trollkodsz? De például a rituálékat megörökítő barlangrajzok, a temetkezési tárgyak egyértelműen bizonyítják, hogy az ősember vallásos volt.
A jellemed pedig mindent elárul rólad :)
29. Hagyd. Feladta.
Semmi érve nincs, csak idejött böfögni egyet a tisztességes keresztények ellen.
Érted, ilyet ír, hogy a 8-ból 2 milliárd ember keresztény, a többi meg ateista xDDDD
Én sem hiszek a Bibliában, sőt én sem szeretném hogy tovább létezzenek a vallások.
DE
minden ideológiának a saját útján kell kihalnia.
HA valóban hamis (és nagy része a vallásoknak hamis), akkor előbb-utóbb ki fog kopni a társadalmunkból.
Elég megnézned azt, hogy pár száz évvel ezelőtt mennyire voltak vallásosak az emberek és most.
Már rég elkezdődött kopni a kereszténység.
Szóval hagyd, hogy békésen távozzon, ha egyáltalán fog.
Konstruktívabb lenne, ha arról beszélgetnénk, ki miben hisz és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!