Fóliázzam a friss tetoválást?
Tudom sok az ilyen kérdés. De amit kiemelnék hogy egyetemista vagyok, így most egész nap itthon vagyok, a meleg miatt félmeztelenül. Tehát nem megy bele semmilyen szennyeződés, nem ragad bele sehova.
Ami miatt mégis gondolkodom az a varratképződés, mert sokak szerint vastagabban varratosodhat, ha egyáltalán nincs fólia alatt, és amikor az lejön, festék is kipotyoghat vele együtt. Mik a tapasztalataitok?
Egyszer már cseréltem fóliát egyébként.
Alváshoz mindenképpen hagyd rajta mert belemehet mindenféle szösz-mösz az ágyneműről és lehet hogy álmodban véletlenül elkezded vakargatni.
A tetoválod amúgy nem mondta el hogy mit kell vele csinálni?
Hát én ma és az első 2 éjszaka fóliáznám, elég szépen szokott gyógyulni de azt mégse kockáztatnám meg hogy bármilyen baja legyen, szarul gyógyuljon le.
Tavaly nyáron ugyanilyen dögmelegben is csináltattam tetkót, ki lehet bírni fóliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!