Szerintetek el jön az idő, amikor a Vatikán Levéltárából kiderül az a rengeteg titkolózás?
Ó engem már nagyon foglalkoztat, hogy még is mi az ami köré ekkora misztikum nőtt. Biztosan van alapja, csak még is mennyi az az annyi (nemesfém) és világtörténelmi érték, ami ott van. Olyan lehet mint egy British Museum, szóval biztos van ott olyan, ami azért érdekes, mert eddig nem láthatta a nagyvilág, de nem azért, mert titkokat rejtene előlünk.
A kéziratok jórésze szerintem csak olyan hipokrit irat, amit anno nem akartam beletenni a könyvek könyvébe.
Szerintem konteosoknak iszonyat nagy csalódás lesz (mondjuk sok konteo alapanyag lesz a nagy leleplezésből, eleve az okát és a mikéntjét lehet majd firtatni, meg ugye ami előkerül ahhoz lehet majd meséket kanyarítani...), az átlag embereknek meg már most sem ütné meg az ingerküszöbét.
Ez már nem titok,mert pár hónapja az összes tv-ben az esti híradókban mondták be.
A Vatikán a Nasa-val közösen készíti elő azt a projectet hogy a lakosságnak hogyan készítsék elő, hogy a földönkívüli lények már évezredek óta látogatják a földet.
Erről a hivatalos álláspont elkészítése végett, egyházi vizsgálóbizottság is megalakult.
Hogy a jelenlegi vallást hogyan befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!