Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki akarnak rúgni vagy mire...

Ki akarnak rúgni vagy mire várok ennyit?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen lett üres hely azon a területen, ahova eredetileg jelentkeztem, csak akkor be volt telve. Ajánlottak helyette mást, amit átmenetileg elvállaltam. Egy ideje van oda felvétel, ahova magamtól mentem volna, és szeretnék átkerülni.

A főnök kezdettől tud róla, sőt, vele beszéltem meg az elején mindent (lehet cégen belül más területre menni, sokan csinálták már), de mióta aktuális ez a lehetőség és kérdeztem tőle, gyakorlatilag 3-ból 3x szinte ignorált, nem nagyon kaptam rendes választ. Kedves volt, de úgy éreztem, hogy valamit nem akar elárulni, nem a valódi okot mondja, miért nem foglalkozik az ügyemmel. Legutóbb addig jutottam vele, hogy hónap végén kiderül, át leszek-e engedve. Csak azt nem értem, miért ilyen bonyolult ez esetemben, gyorsabb szokott lenni. Már arra is gondoltam, hogy ki akarnak rúgni, de majd hónap végén... Benne van a teljesítményem a nagy átlagban (ezért sem lennék pótolhatatlan ha áthelyeznek, és rossz teljesítménnyel is került már oda ember), de váltak már meg többektől mondvacsinált okkal, ha az illetőnek akadt rosszakarója a cégnél, és itt sajnos néhány dolgozónak nincs jobb dolga, mint nézni mások mit csinálnak.

2023. jún. 26. 16:57
 1/1 anonim ***** válasza:
86%
Ha a jelenlegi területedre nehezebben találnak általában embert akkor lehet nem akar a felettesed átengedni, jelenlegi munkahelyemen is volt ilyen, az illető inkább felmondott úgyhogy duplán szívtak. Ha ki akarnának rúgni azzal talán nem várnának hónap végéig (hacsak nem akkor zárul vmi projekt vagy hasonló ami miatt mindenképpen kellenél). Esetleg más is versenyben van a poziért aztán előnyben van mert tapasztaltabb, régebb óta van a cégnél és azért nem adnak neked egyelőre választ.
2023. jún. 26. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!