Szerinted Németh Sándor gyülekezétben való szaladgálások, rángatózások a szentlélek jelenléte megszállása miatt van? ezt írta egy ember nekem. amiért kétledtem!
én úgy gomdolom Isten Szentlelke a szentlélek a békesség lelke, szeretet, józanság lelke. nekem ezek a rángatódzások hogy németh Sándor dobálja a szentlelket és elkezdenek össze esni, szaladgálni, bukfencezni, sikítani az emberek nekem olyan fura szerintem ez őrület ISTEN LELKE AZAZ A SZENTLÉLEK a békesség szelleme és jozanság szelleme nemkér ilyenre hogy rángatódzz meg őrjöng...
ezt írtam egy poszthoz és ezt a választ kaptam egy gyülistől! ez a te véleményed, sajnos bedőlsz a sátán hazugságainak, mert ő azért jött hogy öljön lopjon csaljon pusztítson, a Vallást ne keverd össze a Hit-tel mert az teljesen más, ezek régi felvételek a 80-90 es években a szentléleknek ilyen ereje volt, nézzél meg több régi felvételeket de ne csak az országból ha nem Külföldi felvételeket ugyan ez van… most már más a szentlélek jelenléte, mert az mindig máshogy nyilvánul meg nem mindig egyforma! Én a Hit gyülekezetéhez tartozom, engem nem érdekel
Ki mit mond a gyülekezetröl mert ezt mind az ördög csinálja az emberekkel hogy ne ismerje meg az igét és az igazságot!
ez a te véleményed, sajnos bedőlsz a sátán hazugságainak, mert ő azért jött hogy öljön lopjon csaljon pusztítson, a Vallást ne keverd össze a Hit-tel mert az teljesen más, ezek régi felvételek a 80-90 es években a szentléleknek ilyen ereje volt, nézzél meg több régi felvételeket de ne csak az országból ha nem Külföldi felvételeket ugyan ez van… most már más a szentlélek jelenléte, mert az mindig máshogy nyilvánul meg nem mindig egyforma! Én a Hit gyülekezetéhez tartozom, engem nem érdekel
Ki mit mond a gyülekezetröl mert ezt mind az ördög csinálja az emberekkel hogy ne ismerje meg az igét és az igazságot!
Sikerült 2x bemásolnod.
A karizmatikus egyházak lényege, hogy... karizmatikusak:D Azaz meggyőzőek.
Le van írva, hogy a Szentlélek hatására az apostolok nyelveken kezdtek el beszélni. Ma meg mi megy? "Holli Holli HOlli SHakira":D
Nevetséges az egész. És egyben baromi szomorú.
A nézőtéren a birkák meg a színészek. Színpadon a "varázsló".
A többi meg színtiszta pszichológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!