Hit Gyülekezete tagok! Mik voltak azok a tényezők, amik miatt úgy döntöttél, hogy a Hit Gyülekezetéhez csatlakozol?
Figyelt kérdés
Kizárólag Hit Gyülekezetesekhez szól a kérdés.2023. máj. 11. 18:04
1/20 anonim válasza:
Megakartak ölni. Engem is meg az akkor még 2 gyermekemet. Szó szerint.
Ha rajtuk mult volna mind én, és mind az akkor még csak két gyerekem már temetőben lennénk.
Az életemet/életünket köszönhetjük Istennek, és mindazoknak akik a gyülekezetben segítségünkre voltak. Több 10 év óta már.
Dicsőség Istennek.
ui: totálisan ateista és okkult háttérből származom.
2/20 anonim válasza:
*Ha rajtuk (az ellenségemen és a felbérelt csatlósain(mágus+mi egysmás)
3/20 anonim válasza:
1+ A középső gyermekemet meg pár éve ismét elakarták intézni-csak nem jött nekik össze.
4/20 anonim válasza:
Az egész családom megtért már nagyon régóta.
Ez nem csak az igazság, hanem egy bizonyság is a Mindenható Isten munkájáról.
Állok elébe minden mocskolódásnak, bár lepereg, hogy ki mit gondol, mert egy a lényeg élünk, és hirdetjük Isten csodálatos munkáját.
5/20 anonim válasza:
6 hónapos volt a legnagyobb gyermekem amikor a gyerek felé az első támadást kaptam,és a gyermekem majdnem meghalt, és amire már felfigyeltem. Korábban ellenem már több is volt, csak azt a véletlennek tudtam be.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az első 5 hozzászólást ugyanaz a valaki írta? (Ugyanannyi pipa látszik.)
2023. máj. 11. 19:23
8/20 A kérdező kommentje:
Oké.
2023. máj. 11. 19:38
9/20 anonim válasza:
8 Kiegészítések (érthetőbbé tétel)+ javítások miatt húzódott ennyire szét.
10/20 anonim válasza:
Miért és ki akart megölni? Illetve mi köze van mindennek a hitgyülihez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!