Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van annyi egyezés a...

Miért van annyi egyezés a zsidó, a keresztény és a mohamedán vallásban?

Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 19:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
94%
Pont arra mutattam rá hogy eleve semmi sincs ami bizonyítaná a mesédet, csak a saját magad kitalációi. Ez igencsak kimeríti a cáfolat fogalmát :)
2023. máj. 31. 16:29
 102/108 anonim ***** válasza:
94%
A bizonyítékokat pedig ott találod az előbb linkelt cikkben!
2023. máj. 31. 16:32
 103/108 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb még azt mondtad, nem számít ki mondja, csak hogy miket mond. Micsoda véletlen hogy a te szádból ez is csak egy hazugság volt...

Mindenesetre a bizonyítékok ott vannak, a Korán verseivel alátámasztva és részletesen levezetve, mi miért épp úgy interpretálható, ahogy.

Ha problémád van vele, ott van a kontakt infó is az oldalon. Majd szólj már, mit válaszoltak a meséidre!

2023. máj. 31. 16:39
 104/108 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazugságnak nevezed a bizonyítékait, akkor tessék, mutasd be neki! Csak nem félsz hogy ha itt néhány amatőr ilyen könnyen cáfolja a hazugságaidat, akkor a téma egy igazi szakértője pillanatok alatt szétkapná a meséidet? Vagy annyira te sem bízol a fantazmagóráidban, hogy fel merd vállalni őket? Nos? :)
2023. máj. 31. 17:07
 105/108 Darkmoon80 ***** válasza:
67%

"Nem igaz. Magyarországon több muszlim egyház müködik, a cikk írója pedig nem képviseli sem az összes magyarországi muszlimot sem a magyarországi muszlimok véleményét ebben a kérdésben."

OK, akkor mutass a többi muszlim egyháztól olyan állásfoglalást, mely téged igazol. Ennek hiányában nem ér semmit a tiltakozásod.

"Tehát téged nem érdekelnek a bizonyítékok..."

DE, CSAK azok érdekelnek, és te ilyet nem tudtál mutatni.

"

"3, Mert erre vonatkozóan (visszaolvasva az eddigieket) nem idéztél érdemben téged igazoló Korán verset. (ellenállításnál a hozzászólásod sorszámával idézd a téged igazoló részt)"

Akkor mégegyszer. Kezdjük ott hogy..."

Már nem kezdjük sehol, hanem befejezzük.

Megállapítva, hogy egy hazug alak vagy, akivel nem érdemes szóba állni.

84, "Én Korán versekkel bizonyítottam hogy helyi árvízről ír a Korán, de te erről enm vettél tudomást." írod, de ez bizony szemen szedett hazugság.

NEM tudtál egyetlen egy választ sem idézni tőled, ahol erre vonatkozó Korán idézetet írtál volna (a konkrét kérés ellenére sem), tehát tudatosan hazudozol.

Itt a vége!

2023. máj. 31. 17:23
 106/108 Darkmoon80 ***** válasza:
100%

Hát úgy tűnik szerencsére tényleg itt a vége.

Valószínűleg másfél pipás másik accountját is bannolták, belefojtva szót ily módon.

Nincs hiányérzetem...

2023. jún. 2. 05:19
 107/108 anonim ***** válasza:
100%
Egy eszement trollal kevesebb...
2023. jún. 2. 10:05
 108/108 Darkmoon80 ***** válasza:
100%

Azzal semmi bajom, ha valaki nem ért egyet velem, és tényekkel alátámasztva érvel és cáfol, de a szimpla kötözködőket, az összevissza hazudozókat nagyon tudom utálni...

Mit ne mondjak, ő sem lopta be magát a szívembe.

2023. jún. 2. 12:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!