Más is veszítette már el a hitét azért mert túl sokat látott a másvilágból?
Volt az életemben egy szabad időszakom mikor semmit sem csináltam, már nem tanultam és még nem dolgoztam. Akkor elhatároztam, hogy jobban elmélyülök itthon magamnak a hitemben. Elkezdtem többet imádkozni, többet bibliázni, magamban megbocsájtottam mindenkinek, azoknak is akik még csak egy rossz szót is szóltak hozzám. Nem hazudtam többé, csak jót gondoltam mindenkiről és minél bűntelenebb, tisztább életet éltem annál jobban éreztem, hogy Isten szeret. Az egésznek az vetett véget, hogy egy ponton megjelent nekem egy fehér csuklyás, fehéren ragyogó alak aki engem figyelt, és ezt néhány másodpercig láttam. Akkor megijedtem mert azt gondoltam ha ez így megy tovább megfogok őrülni.
Na de vajon más is járt már így?
"Ha ti álltok majd az általatok valósnak tartott Isten ítélőszéke előtt, mit fogtok Jézusnak mondani a felebaráti szeretetről,"
De Darkmoon80 te még félig sem vagy a barátunk. xD
Amúgy meg voltam dilidokinál. Bezárni nem akartak, nyugtatóval kínáltak. Ha elfogadom, aztán annyi. Javasoltak egy drogrehabot én pedig elmentem kettőre is. Ennyit tett a pszichiáter. Ennyit tehet és megállapította keresztény lévén, hogy bámulatosan erős a hitem.
Tehát ha én elküldenélek orvoshoz, akkor úgy küldenélek, hogy én már jártam ott. Önszántamból.
De templomba nem küldelek Darkmoon80, mert oda én se nagyon járok. Isten nem ott van, aki azt mondja, hogy Isten csak a templomban van, az nem állít igazságot. Halálba sem küldtelek, sem rosszat nem kívántam. Érdeklődtem, mert valahol azt írták rólad, hogy 63 éves vagy. Fogalmam sincs honnan van az infó. Én 35.
Én személy szerint örülök, ha felbukkansz, csak ez az orvoshoz küldősdi megy az agyamra.
Menj fel 28-30-ig a pápát váró tömegbe és küld őket az orvoshoz. Köztük pedig engem meg nem találsz. Mert a pápát is testvérnek tartom az Úrban, mint Gyula kollágámat vagy a Kérdezőt. Semmi többnek.
De mondok jobbat: Küld orvoshoz a szexualitás kategóriában incelkedőket.
Küld orvoshoz a háborúpártiakat.
De ha engem akarsz orvoshoz küldeni, akkor a békepártiakat.
Mert én onnan jöttem és oda is tartok. Béke veled! Isten veled!
(ha akarod, ha nem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!