Más is veszítette már el a hitét azért mert túl sokat látott a másvilágból?
Volt az életemben egy szabad időszakom mikor semmit sem csináltam, már nem tanultam és még nem dolgoztam. Akkor elhatároztam, hogy jobban elmélyülök itthon magamnak a hitemben. Elkezdtem többet imádkozni, többet bibliázni, magamban megbocsájtottam mindenkinek, azoknak is akik még csak egy rossz szót is szóltak hozzám. Nem hazudtam többé, csak jót gondoltam mindenkiről és minél bűntelenebb, tisztább életet éltem annál jobban éreztem, hogy Isten szeret. Az egésznek az vetett véget, hogy egy ponton megjelent nekem egy fehér csuklyás, fehéren ragyogó alak aki engem figyelt, és ezt néhány másodpercig láttam. Akkor megijedtem mert azt gondoltam ha ez így megy tovább megfogok őrülni.
Na de vajon más is járt már így?
Te ezt írtad: "Akkor elhatároztam, hogy jobban elmélyülök itthon magamnak a hitemben. Elkezdtem többet imádkozni, többet bibliázni..."
a cikkből idézek:
"Ezzel kapcsolatban érdemes felidéznünk, hogy Jeanne D’Arc vagy Mrs. White már az első epilepsziás rohama előtt is mélyen vallásos volt. Ez arra utal, hogy egyes emberek akár temporális epilepszia nélkül is fokozott fogékonyságot mutatnak a vallás iránt."
Hasonlóan voltam, mint te. Én is elkezdtem kutakodni a Bibliában, miután megtértem. Mondjuk én öngyilkosság előtt letérdelve kértem Krisztustól erőt a folytatáshoz és erőt és bölcsességet kaptam. Aztán kutattam azt, akitől az erő származott és a bölcsesség. Elég komoly döntéseket hoztam meg. Nekem szükségem volt rá, hogy megbocsátsak másnak és lemondjak komoly pénzekről, amikről addig azt gondoltam, hogy nekem meg járnának.
Eddig amúgy nem is volt hiba a dologban. A drogfüggőségből is szépen kilábaltam jó pár hónapra. Aztán jó függőhöz képest vissza estem. Viszont sok kapaszkodóm nem maradt, csak az újonnan kialakult hitem.
Én átadtam magam annak, ami következni fog. Szépen eltékozoltam mindenemet, amit félre raktam addig abban a pár hónapban. Viszont mellette a drótozást felvállalva hirdettem az igét. Munkahelyen, fészbukon, sőt még egy youtubcsatornán is. Képzeld el, ahogy egy srác egy hatalmas füvescigivel a kezében áldja az urat és imádkozik az egész világ szeme láttára. úton, útfélen imádkoztam és kitört belőlem a szentlélek.
Aztán bádogozva belehajtottam egy kocsiba, leszakadt a fejem és csak gurúlt az úton, de Isten visszapörgette az időt még mielőtt kihajtottam volna a kocsi elé, ami gyakorlatilag lefejezett. Kellett egy fél óra, mire magamhoz tértem. Én a másik utat választottam. Megszállt valamiféle entitás ezt megelőzően. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy Krisztus szállt e meg, mert ezt kértem imában vagy pedig valami más fajta imposztor.
A lényeg, hogy egészen sokat mutatott Odaátról. Azt tudom, hogy nem biztos, hogy az egyházak útjai kedvére vannak-e az Úrnak. Meg azt is tudom, hogy a bűnösök sincsenek elveszve az Úr szemében. Sőt, azt is tudom, hogy nem minden bűn, amit az egyház bűnnek tart, de vannak bűnök, melyek az egyház szerint beleférnek.
Csukjás alakot nem láttam. Inkább bennem volt az, amit nem láttam. Én inkább megbékéltem, bizonyságot nyertem abban a 8-9 hónapban, amíg ezek lezajlottak. Az ateizmus és a hitetlenség szikrája az, ami kiveszett belőlem.
Jó, nem vagyok anyagilag gazdag, de megvan mindenem, amire szükségem van. Nem élek luxusban, de van egy becsületes munkám. nyilván ezek után elmentem egy drogrehabra, ahova amúgy magamtól nem mentem volna el. És persze még ezután is visszaestem a kábítószerrel, de már nem az a féktelen narkózás volt, mint előtte. A Bibliát viszont naponta olvasgatom, még ha néha csak néhány mondat is sikerül belőle.
Meg szoktam játszania a lottószámokat, annak ellenére, hogy ki lett nyilatkoztatva, hogy soha a büdös életemben nem lesz telitalálatom.
És bár mondhatnám azt, hogy mindez, amit leírtam a képzelet szüleménye, de ezt nem mondhatom, mert nem így érzem. Engem Krisztus gyönyörködtet azóta és ha Istenről hallok valamit, ami elgondolkodtat. Régen mindez nyűg volt számomra, kínzás. Ma már nem így van.
Évekkel ezelőtt menekültem azoktól, akik Istenről papoltak vagy Krisztusról. ma már nem. Igaz, a templomba nem járok. Isten mindenhol ott van. A testvérek mindenhol ott vannak.
Itt pedig általában Kegyetlenül le vannak százalékolva a válaszaim. Mondjuk én már nem a világi szemszögből szemlélődőm és válaszolok. De azt látom, hogy másokkal is megesett hasonló. Nem csak itt látom ezt GyK-n, hanem a környezetemben is vannak ilyen történetek.
Nekem ennyi tapasztalatom van míderről. Ha lepontoztok, lepontoztok, ha nem, nem. De láthatjátok a pipaszámomból, hogy milyen kevesen vannak, akik a valóságban hisznek. Mert a valóság nem annyi, amit fizikailag fel lehet fogni belőle. Vannak módszerek a megtapasztalására. Azért óva intek mindenkit, hogy drogokkal, halucinogénekkel vagy egyéb dolgokkal mindenféle ajtókat kinyitogasson. Én is csak azért írhatok erről, mert úton útfélen imádtam az istent, aki bezárta azokat az ajtókat, melyeket én kinyitottam, de még nem álltam rá készen. Meg aztán vannak szellemi ajtók, melyek jobb, ha nincsenek kinyitva, mert átjönnek rajtuk kezelhetetlen entitások.
Viszont azt elmondhatom, hogy ez már megtörtént a történelemben, hogy ojan ajtók voltak nyitva, melyekből kezelhetetlen entitások jöttek át és gyötörték az embereket. Egy Krisztust küldött az Úr, hogy összefogja ezeket és visszazavarja őket oda, ahonnan jöttek és egy Kereszt kellett a bezárásukhoz. Viszont az emberiség ismét nyitogatja a rossz ajtókat. Mondjuk várható volt, hogy ez is be fog következni, hiszen meg lett jövendölve. Azt viszont tudom, hogy Isten nem fogja cserben hagyni az emberiséget, amely tudatlanságában még így is kinyit ajtókat és átengedi ezeket a manipulációkat a világunkba.
Kicsit el is kanyarodtam a témától, be is fejezem, mert én mindig ilyen regényeket írok. Elnézést a terjedelemért. Legyen hitetek kishitűek!
"Aztán bádogozva belehajtottam egy kocsiba, leszakadt a fejem és csak gurúlt az úton, de Isten visszapörgette az időt még mielőtt kihajtottam volna a kocsi elé, ami gyakorlatilag lefejezett. Kellett egy fél óra, mire magamhoz tértem. Én a másik utat választottam. Megszállt valamiféle entitás ezt megelőzően. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy Krisztus szállt e meg, mert ezt kértem imában vagy pedig valami más fajta imposztor."
Fordulj orvoshoz amíg nem késő!!!
Mi van veled Darmoon80? Mi vagy te papagáj?
Válaszaid fele abból áll mindenféle kérdéseknél, hogy a kérdező vagy a válaszoló forduljon orvoshoz.
Kicsit mintha kiprojektálnád másra a problémádat. Szíved hogy van? Szépen muzsikál? Vérnyomás, széklet, vizelet? minden rendben?
Azért már benne vagy a korban öregharcos és a prosztata sem a régi.
Eszem f.szom megáll tőled darkmoon80.
Csökönyös vénember vagy. De tudod te is, hogy egyre közelebb az óra, amikor döntést kell hoznod.
Szerintem barátom tedd meg, amire készűlsz. Jobb egy tagod nélkűl bebotorkálni a paradicsomba, mint mindenestűl a semmibe veszni.
Öcsém ez a csávó.
Orvos látott már? Fordúlj pszichológushoz. Pszichológus most. Valami gond van odafent... stb.
Ezt mindenki mondhatja bárkire. Vén sz@ros.
és bocsi, elírtam: bedrogozva
#17 xD
De azért van benne igazság.
Arra én is kíváncsi lennék hogy saját elgondolása szerint mit gondolhat meddig él még.
Aki hisz Krisztusban, az már át is ment a halálból az örök életre.
Legyen ez a támpont.
1, Komolyan gondoltam, amit leírsz az alapján orvosi segítségre szorulsz!
2, Ha jobban megnézed zöld pipát kapott tőlem a hozzászólásod, mert hasznosnak tartottam.
Miért is? Egyrészt mert segített az állapotod megértésében, másrészt mert másoknak is segíthet abban, hogy jobban megértsenek bizonyos lelki problémákat és felismerjék a tüneteket.
3, Igazán sajnálatos, hogy a hívőktől (tőletek Kérdező és a másfél pipás hozzászóló) nem telik többre, mint olyan jellegű személyeskedésre, melynek semmi köze a válaszaimhoz, csupán a személyem ellen irányul.
Nem érzitek, milyen lealacsonyító ez rátok nézve?
Ha ti álltok majd az általatok valósnak tartott Isten ítélőszéke előtt, mit fogtok Jézusnak mondani a felebaráti szeretetről, arról, hogy miképpen is tartottátok magatokat a ne ítélj, hogy ne ítéltess előíráshoz, esetleg arról, hogy szoktatok-e másnak rosszat kívánni.
4, Egyéb iránt köszönöm kérdéseteket, igen jó egészségnek örvendek, és várhatóan még sok éven át itt leszek köztetek, hogy helyreigazítsam a sok ostobaságot amit a fanatikus hívők ide szemetelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!