Isten vagy Sátán okozza a gonoszt?
Itt van egy Biblia részlet:
Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, a ki mindezt cselekszem!
(Izajás 45,7; Károli-fordítás)
Akkor ki is okozza a gonoszt tulajdonképpen? Vagy ez (megint) egy ellentmondás?
"#18 Darmoon nem halott."
Nem mindegy? A csóka 63 éves úgyis mindjárt feldobja a bakancsot.......
Beavatott lehetsz Isten titkaiba, biztosan nagyon bölcs ember vagy.
Hogyan tudatta veled Isten, hogy Darkmoon halott az ő országában? A kereszténység egyik alappillére, hogy az ember bűneit Isten megbocsátja, ebben az esetben valami nagyon durva történhetett. Isten neked már megmondta, hogy az ő esetében nem tud megbocsátani? Azt honnan tudod, hogy Krisztus őt fogja az elsők között a földbe döngölni? Nagyon a bögyében lehet, ha már neked is panaszkodott róla és ahogy mondod, már majdnem azon van, hogy keresztre is feszíti.
"mi Krisztus tanítványai nem ítélkezünk, ezért olyan jó a százaléka. De tulajdonképpen néhány hét alatt elvehetném egy pipáját csak én magam. De nem ítélkezem."
Jó ember vagy. Szerény, és elmondásod szerint Krisztusnál is megbocsátóbb. Légy áldott, légy olyan áldott, amennyire színtiszta igazság minden szavad.
@Lucifer666, ha most olvasol bennünket, töltsön el békességgel a tudat, hogy kétpipás testvérünk az Úrban jó hírekkel érkezett. Mert bár Darkmoon csak Isten egy eszköze, akinek nincs szabad akarata, de te fejlődőképesnek találtattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!