Valóban csökken az ateisták száma a világon?
Ömmmm...... jó!
A inkább kovidos részre reagálnék most.
Az azért nem igaz, hogy csak a hívők lennének tagadók, mutatok egy kovidos videót, ami alatt nagyon érdemes elolvasni a kommenteket.
https://www.youtube.com/watch?v=q7S2bhysmvI
Gondolom nem keresztények irkálnak ilyeneket ki.
Vagy ugye ott van ursula von der leyen pfizer botránya.
Nagyon kezd felnyílni mindenkinek a szeme, hogy csak egy biznisz volt az egész kovid história.
"csak a hívők lennének tagadók"
Sajnos hülyék az ateisták között is vannak, az ateizmus nem véd meg a hülyeségtől.
"csak egy biznisz volt az egész kovid história"
Ezt miért gondolod?
Komolyan annyi sebből vérzik ez az egész covid/oltás botrány, hogy egyeelnesen a szemükbe spriccel. De a jo ateista nem hisz semmiben. Kivéve a $$$cience-t.
A tudományban meg lejet kérdőjelezni bármit,$cience-ben nem, demagógiában nem.
De ha tévednek, én még barmikor beadathatom. Aki viszont beadtatta ( vagyis "felvette": lsd. Jel.13
), az már nem tudja kivenni magából.
"Nagyon kezd felnyílni mindenkinek a szeme, hogy csak egy biznisz volt az egész kovid história."
Ezt a Hihetetlen magazinban olvastad?
Miféle biznisz volt abban, hogy a tudósok eddig soha nem látott nyomás alatt dolgoztak a vakcinákon?
Amúgy meg ez az egész Covid história inkább amellett érv, hogy a vallásoknak nincs igazuk. Itt volt a lehetőség, hogy az istenek megmutassák magukat. De egyetlen vallás istene sem segített az embereken, tehát vagy nem léteznek, vagy pedig nem foglalkoznak az emberekkel.
"egyetlen vallás istene sem segített az embereken"
Azért ez vicc.
Ezt már annak idején, a pestisnél kellett volna.
Ha ott nem segítettek, akkor ennél a nyamvadt kis vírusnál, a fejlett orvostudomány mellett - MIÉRT kellett volna?
35: nagyon be vagy feszülve.
Hihetetlen magazin??
Azonnal degrdálni kell a masik mentális színvonalát, hogy éreztesd a fölényed. Te félsz. Joggal. Félelemben nincs tiszta fej.
"majd utánakeresel később, semmi gond"
Minek kellene utána néznem? Az ortodox egyház ukrajnai betiltásának? Tessék, legyen meg a te napod, utánanéztem.
Úgy tűnik, hogy Trump (mily meglepő) hazugságával indult a egész: [link]
"What Zelensky in fact last week did was call for Ukraine’s MPs to look at how a branch of the Orthodox Church under the direct control of Moscow could be prevented from operating in Ukraine."
Zelenszkij a múlt héten arra szólította fel az ukrán parlamenti képviselőket, hogy vizsgálják meg, hogyan lehetne megakadályozni, hogy az ortodox egyház Moszkva közvetlen irányítása alatt álló ága működjön Ukrajnában.
Semmi nem történt, csak erről a híredről is az derült ki, hogy hazugság. Ilyenkor egy őszinte ember bocsánatot kér, vagy legalábbis sajnálkozik. Te ezzel szemben, ez most egy jóslat tőlem, nem fogsz bocsánatot kérni amiért hamis állításokkal igyekezted bemocskolni mások hírnevét.
"De az hogy te ellenséges vagy es be vagy feszülve a témától én meg nyugodt, az csak hab a tortán."
Ha valaki felfedi azt, hogy hamis tényállításokkal igyekeztél megtéveszteni minket, az nem ellenségesség. Ha tartasz attól, hogy lebuksz az álhíreiddel, akkor azokat ne itt terjesztd, mert sokan vagyunk ezen a honlapon, akik nem hiszünk el bemondásra ilyen blőd állításokat idegeneknek. Úgy hívják ezt, hogy tényellenőrzés, és a tények bizony makacs dolgok.
"Tudod bármikor megjöhet az eszed. Csak rajtad áll."
Fölösleges a személyeskedés.
"És akkor nem leszel befeszülve ennyire, mint az agresszív kismalac a viccekben."
Nem vagyok befeszülve. Teljesen nyugodt vagyok.
(27-es voltam)
#32 Kérdező
"Nagyon kezd felnyílni mindenkinek a szeme, hogy csak egy biznisz volt az egész kovid história."
Még ne add át magad az összeesküvés-elméleteknek. Olyan munkakörben dolgoztam, ahol szakmai szintű rálátásom volt a COVID lefolyására. Biztosan tudom, hogy orvosilag elég komoly járvány volt, amimek a lefolyásában az oltások segítettek. Egész biztos, hogy voltak akik meggazdagodtak rajta, de mivel erre a részre nincs rálátásom, ezért nem kommentálom.
Eleg komoly gyilkosságok történtek "covid protokoll" által, ha benne voltál számíthatsz felelősségre vonásra jövőben.
Betiltottak egy keresztény felekezetet politikai indokkal Ukrajnában = keresztényüldözés
Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy signed a decree enacting a National Security and Defense Council decision to impose personal sanctions against representatives of religious organizations
Dec 2, 2022, APNews
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!