Jézus mire vár még az utolsó ítélettel? Mind élők mind holtak várják nagyon. Mire vársz még mond mire vársz még?

(2Pét 3:9) "Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr értünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson."
Mindazokat, akiket meg tud menteni, azt megfogja, ne siettesd. Te készen állsz arra az ítéletre, hogy ennyire várod? Szentül és tisztán követed Őt? Megismerted Őt? Hallod a hangját, és Ő vezeti az életed?
Amikor tehetem és szabadidőm van hallgatom hangos könyveben az evangéliumot.( már majdnem kivülröl tudom) olvasom a jelenések könyvét, betartom a parancsait, megvédem Jézus szavait a becsmérelők előtt, probálok jó ember lenni, de biztos h mindennap vétkezek mert valamilyen szinten jelen van bennem az eredendő bűn pedig megvagyok keresztelve.
És te hogyan követed az Úrt?

Messze vagy még a céltől, az írottak alapján.
Én jelenleg tévelygek. Azokban az időkben pedig, amikor megkomolyodom és meg tudom tagadni önmagam, olyankor figyelek arra, amit mond és tanít, és aszerint cselekszem, ami sokmindenben nyilvánul meg. Ugyan úgy vezeti ma is a tanítványait, mint régen, amikor testben volt köztünk, egyedüli különbség csak az, hogy most nincs testben jelen, de ugyan úgy tanít és vezet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!