Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények! Ti mennyi...

Keresztények! Ti mennyi pénzért lennétek ateisták? És ti ateisták! Mennyi pénzért lennétek keresztények?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Micsoda bugyuta kérdés megint.

Nem tudnék pénzért változtatni a hitemen. Max tapasztalat meg agymosás képes erre.

Amúgy meg mi, adsz 2500ft-ot és elmondom magamról, hogy igen, ateista lettem. Hogyan ellenörzöd, hogy igaz-e? Könnyű pénzszerzési lehetőség.

2023. márc. 15. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Nincs annyi pénz a világon, hogy én újra keresztény legyek.

Mindazonáltal,

ha Isten személyesen jönne le a Földre, megszaggatná ruháját mindama bűnökért, melyeket valaha elkövettek a nevében, és fiával együtt hódolnának nekem, talán fontolóra venném.

2023. márc. 15. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinek érné meg pénzt adnia azért, hogy formálisan bekamuzzam, hogy ateista vagyok. Attól, hogy pénzt ad még nem fogom azt hinni hirtelen, hogy nincs Isten.
2023. márc. 15. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Én ateista vagyok, de nem tudnál nekem annyi pénzt fizetni, hogy valóban keresztény legyek. Elég magas összegért biztosan hajlandó lennék eljátszani, hogy hiszek, meg betartanék mindenféle szabályokat is, de ettől még nem lennék igazi keresztény, igazi hívő. Az istenhit belülről fakad, bennem pedig ez nincs meg, hiányzik belőlem (ezért vagyok ateista), így bármennyi pénzt is ajánlanál, nem tudnék valóban keresztény lenni.
2023. márc. 15. 16:37
 15/16 x0 ***** válasza:
Ha csak tettetni kell, akkor annyiért amennyit el lehet érni árat, lehet hogy nem lennék túl drága. Viszont teljesen lehetetlen elhinni hogy Isten létezik, úgyhogy csak tettetném. Szóval hívőnek lenni képtelenség, lehetetlen.
2023. márc. 17. 19:47
 16/16 anonim válasza:
Én személyesen 765439 FT-ért. PLUSZ dobjál rá pluszba egy kis kriptonitost, és megbeszéltük. Az ár nem alkuképes, nem postázom, személyesen átvehető. Küldjed faxon
2023. márc. 19. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!