Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A vallás tényleg megnyugtatja...

A vallás tényleg megnyugtatja az embert?

Figyelt kérdés

2023. márc. 10. 18:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
#10: hagyjuk...
2023. márc. 11. 09:35
 12/24 anonim ***** válasza:
28%

"#10: hagyjuk..."

Igen, szerintem is inkább hagyjuk.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, akkor NAGY IGEN. A keresztény vallás számos más pozitív hatása mellett, tényleg megnyugtatja az embereket.

https://www.youtube.com/watch?v=H7pJb49vVQY

2023. márc. 11. 10:28
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

#12: ezt biztos azok is úgy gondolták, akiket sajátjaik közül halomra öltek a vallás nevében, meg maglyán égették el, pont olyan primitív volt a keresztény is, mint az iszlám most.

a vallásra azért van szükség, hogy a buta tömeget irányítani lehessen. enélkül nem lehet hatalmat építeni

2023. márc. 11. 11:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést mert engem nem hogy megnyugtat még idegel is.
2023. márc. 11. 13:22
 15/24 anonim ***** válasza:
18%

"#12: ezt biztos azok is úgy gondolták, akiket sajátjaik közül halomra öltek a vallás nevében, meg maglyán égették el, pont olyan primitív volt a keresztény is, mint az iszlám most."

Látom történelmet se nagyon tanultál, libsikém.

https://www.youtube.com/watch?v=iHZBGMI4D1I

"a vallásra azért van szükség, hogy a buta tömeget irányítani lehessen. enélkül nem lehet hatalmat építeni"

Az ateisták pedig éppen azzal akarják a buta tömeget irányítani, hogy Isten nem létét bizonygatják.

"Azért írtam ki a kérdést mert engem nem hogy megnyugtat még idegel is."

Leírnád nekem néhány pontban, hogy mi az ami "idegel" benne?

2023. márc. 11. 14:19
 16/24 anonim ***** válasza:
35%

Leírnád nekem néhány pontban, hogy mi az ami "idegel" benne?

Az idegesíti, hogy a Biblia nem támogatja a libsi LMBTQ-t. Semmi más.

2023. márc. 11. 14:22
 17/24 anonim ***** válasza:
7%
#15: Butuska, az ateizmus is egy vallás.
2023. márc. 11. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

Valamelyik libsiző leírná, hogy miből gondolja úgy, hogy a le libsizet az egy libsi?

Csak kíváncsi lettem már, hogy mi az alapja ennek.

2023. márc. 11. 14:47
 19/24 anonim ***** válasza:
30%

#18 Én voltam az egyik aki libsizik. Sőt én úgy gondolom, hogy minden ateista libsi. Hogy ezt mire alapozom, azt illusztrálnám egy rövidke kis videóval:

https://www.youtube.com/watch?v=X397DKh0sRk

2023. márc. 11. 14:58
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

Tehát azért libsized az embereket mert ateisták.

"én úgy gondolom, hogy minden ateista libsi"

Gondolhatod úgy de attól még nem lesz minden ateista libsi. Még a videó alapján sem. Attól még, hogy valaki nem keresztény nem lesz libsi. Attól még lehet konzervatív. Nem csak a keresztények és a libsik léteznek a világon.

Az ateista pusztán annyit tesz, hogy nem hisznek istenekben arról nem szól az egész, hogy közben milyen az értékrendje.

Egyébként keresztények között is vannak libsik.

Na de ez mindegy is. Beleszaladtam olyan dolgokba amibe nem akartam, csak az érdekelt, hogy mi az alapja és akkor az ateizmus.

2023. márc. 11. 15:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!