Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kik is a valódi sátánhívők,...

Kik is a valódi sátánhívők, sátánisták?

Figyelt kérdés
Azok, akiknek a Sátán egy mese, vagy mitoszalak, vagy azok, akik éltetik a mitoszát, meséjét? Ugye milyen mulatságos, hogy tudományos szempontból a keresztények tekinthetők sátánistáknak.
2007. ápr. 29. 17:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tévedni tényleg emberi dolog, de az az őrült MINDEN sátánizmussal kapcsolatos kérdéshez beküldte azt a kommentet...
2009. júl. 3. 21:22
 12/27 anonim válasza:
100%
tévedni emberi dolog de mégemberibb másra kenni:D
2010. máj. 9. 16:36
 13/27 anonim ***** válasza:
22%

okkal küldtem be, volt szerencsém "sátánista" ismerőshöz, aki szépen lassan beadagolt olyan dolgokat, amiből az derült ki, hogy sátánizmus = ördögimádás

de könyörgök, emberek.... "sátánizmus" .... ez nem elég? mit kell még magyarázni? még mindig hisztek a mesékben?

van aki divatból kezdi el, de miután rájön mi is ez, azonnal szakít a dologgal. Én ajánlom, hogy el se kezdjétek.

2010. máj. 13. 12:55
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Aki védi, vagy dícséri a sátánizmust, 90%, hogy benne van a témában, ugyanis csak a beavatottak tudhatják meg "az arra méltók" hogy mit is jelent az, "földi halandóknak" csak azokat a részleteket mondják el, amik a gyarló emberiségre jellemzőek, így első fokozatban méltók lehetnek a vallás elsajátítására (istentagadás, önimádat).

De higyjetek azoknak, akik nem éltek át személyes tapasztalatot és internetes linkekből, vagy lefordított könyvekből szedik a tudásukat. Tévednek. Vagy hirdetik a vallást.

Nem vagyok őrült, bár nem kellett volna CAPS LOCK-ot használni.

2010. máj. 13. 12:59
 15/27 anonim ***** válasza:
54%
kerülhettem volna az "eltűnt emberek" sorai közé, ha nem eszmélek fel időben...
2010. máj. 13. 13:00
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
végszónak csak annyit, hogy azért írtam be minden sátánista témához azt a nagybetűs katyvaszt, mert ha 1 embert elgondolkoztat, és megment már megérte.
2010. máj. 13. 13:00
 17/27 anonim ***** válasza:

Csak tudod az a baj, te fogyatékos, hogy a sátánizmusról MINDENT leírt az alapító a könyveiben. Semmi más nincs, csak ami a könyveiben áll. Az más kérdés, hogy te egy szektát képes vagy egybeolvasni egy vallással.

És még annyi pluszba, hogy nem kötelező isten létét tagadni, ez is egy lényeges pont: hihetsz istenben, és lehet saját istenképed, vagy az is lehet, hogy nem hiszel benne. Ennyi.

Ja és kicsit paranoiás vagy, szerintem keress fel egy jó pszichológust, és ha igazán azt akarod látni, amiről eddig írkáltál, menj szcientológusok közé.

2010. máj. 13. 14:49
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
kérdező már meg ne haragudj,ha kemény leszek,de TE VAGY A SÁTÁMISTA TE ROHADT FÉREG!
2010. aug. 31. 12:38
 19/27 anonim ***** válasza:
*sátánista
2010. aug. 31. 12:38
 20/27 anonim ***** válasza:
69%

A sátánista és a sátánhívő NEM ugyanaz.

A sátánizmus egy ateista vallás,a sátánhívők az ördöghöz imátkoznak,és állatokat áldoznak.

Aki többet akar tudni a sátánizmusról:scythe.hu

2010. szept. 13. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!