A nem Krisztus hívő emberek hogyan képesek élvezni az életet?
Nap mint nap emberek, állatok szenvednek majd halnak meg. A világban egyértelműen több a szenvedés, mint a jó. Ahhoz hogy egy jó csirkepaprikást tudj enni, el kell vágnod szegény csirke torkát, majd megvárni míg elvérzik. Valószínűleg ebben a percben ölnek meg valakit, vagy erőszakolnak halálra, vagy megalázzák és megverik. Hogy lehet egy ilyen világban boldog bárki? Hogy lehet örülni bárminek is, ha tudod hogy sokan mások szenvednek? Nyilván ha létezik Isten az mindent megváltoztat.
De ha nem! Akkor egyértelmű mit kell tennünk a világ megváltásának érdekében. El kell pusztítani! Úgy ahogy van az egészet, semmi nem maradhat belőle!
Mert hát, ha nem lehet minden, és mindenki arányosan ugyanúgy boldog, akkor már igazságtalan az egész.
Minthogy ezt képtelenség megvalósítani, inkább el kell pusztítani a világot, hogy soha semmi, és senki ne szenvedhessen, soha többé.
Szemmel láthatólag egész jól elvannak!
Próbáld ki te is! 😜
Nagyon sokáig nekem is erős volt a hitem az Istenbe meg a mennyországban, de még a pokolban is hittem, de sok emberrel beszélgettem és azt mondták nekem 40-60 éves emberek, de még 80 évesek is, hogy ez csak az emberek félelemben tartása.
És halál után nem lesz semmi, mint a virág a kertben elpusztul, úgy az ember is.
Meg a papok is mondják, emlékezzünk arra, hogy porból lettünk és porrá leszünk.
No meg már én is számtalanszor bele képzeltem magam a halálba, hogy nem látsz, nem hallasz, az agyad és az érzékszerveid kikapcsolnak, a szíved nem dobog már, hanem egyszerűen totál inaktívvá válsz, ha meghalsz.
Na meg már annyi gonoszság is van a földön meg minden, hogy szerintem tök mindegy, hogy itt a földön ki milyen ember és ki hogy viselkedik, ha meghal eltemetik, vagy elhamvasszák, elszorják a hamvait a halottnak és ennyi nincs tovább, nem kerül senki sehová se mennyországba, se pokolra, hanem mindenki végleg elpusztul.
Na meg már én is annyi halottakra gondolok és gondoltam már, hogy megtört a hitem és szerintem mennyországot és a poklot kitalálták csak, valakik elhitették ezt az emberek tömköllegével, hogy lehessen az embereket valahogyan vezérelni, azaz kezelni az embereket valahogyan félelemben tartani, hogy ha rossz lesz, gonosz lesz pokolra kerül, örök kárhozatra, hogy valakik ezt kitalálták ezeket az ötleteket és elhitették az emberekkel, hogy valamivel kezelni lehessen az emberiséget és közben meg nincsen azaz nem is lesz a halál után semmi.
De ugyanúgy én is tiszteletben tartom más emberek hitét is.
Létezik Isten?"
"Jogos lehet a kérdés,hogyha ennyi rossz dolog történik,létezhet Isten?"
Szerintem is csak kitalálták Istent még annak idején, volt rá 1700 évnyi vak és kötelező hit, hogy mivel tartsák félelembe az embereket, hogy ez évszázadokról át generációkról generációra terjedjen át és csak az emberiség okosabb fele jöjjön csak rá, hogy valójában nincs Isten csak kitaláció, hogy valamire volt még bőven 1700 évnyi vak és kötelező hit, hogy mindez jól beivódjon az emberekbe, tehát, hogy jól alaposan elhigyjék az emberek sokasága, hogy van Isten és közben meg csak az emberek okosabb fele jön csak rá, hogy nincs is Isten, hanem csak annak idején kitalálták, hogy valamivel félelemben tudják az embereket tartani, hogy ne legyen botrány, káosz a világba, hanem biztonság és béke legyen a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!