Hány éves korig elfogadható az istenhit?
Na, egy kis esti egyházellenes kérdés, Luci? Alakul ez rendesen, még pár év, és elmehetsz Lenin 2-nek.
Egyébként kb gyerekkorom óta vallásos családban neveltek, és kb 17 éves koromig full nem érdekelt az egész, még egyházi suli ellenére sem. Utána elkezdtem templomba járni magamtól, érdekelt az a közösség, és amit ott láttam, és hallottam, kifejezetten tetszett. azóta leérettségiztem, és most teológiát tanulok egyetemen.
Legalább 16 éves korig nem lenne szabad a gyereket ezzel befolyásolni.
Még mielőtt tiltakozni kezdenél: ahhoz mit szólnál, ha MÁSIK isten hitét tanítanák neki, és a tiédet meg nem?
3. Én is, hogy még a nevedet is adod a szándékos uszításodhoz:)
De tényleg, ateista ember vagy (Jobb esetben.), mégis kb az összes vallással kapcsolatos kérdésnél a te fröcsögésedet olvasom a válaszoknál. Mire jó ez?
EZ itt a másfél pipás muszlim.
Lucifer hozzá képest hófehérben tündököl.
Ideje lenne már valahogyan megrendszabályozni.
Tudooom, tudom, most jönni fog a ,, JoGoM vAn HoZzÁ" válasz. Nem azt kérdezem, hogy milyen jogon mered ezt meg tenni, hanem hogy minek csinálod?
Mi, vallásos emberek elvagyunk vasárnap a templomban, imádkozunk, olvassuk a Bibliát, és kész, ennyi. És ez teljesen rendben van, amíg nem jönnek az ilyen libsi uszítók, mint te, akiknek semmi jobb dolguk nincs, mint belerúgni egyet ok nélkül egy vallásba.
6. A pipáimat hol tudom megnézni?
Ha már ezt a szenny kérdést fel fogja dobni a GYIK, legalább legyen valami értelme.
Asszony verő xDDDDDDD
Komolyan mondom, most már szórakoztat az uszításod, bánom, hogy jelentettelek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!