Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hány éves korig elfogadható...

Hány éves korig elfogadható az istenhit?

Figyelt kérdés
Te mióta és miért hiszel benne?

2023. febr. 14. 22:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
65%

Na, egy kis esti egyházellenes kérdés, Luci? Alakul ez rendesen, még pár év, és elmehetsz Lenin 2-nek.

Egyébként kb gyerekkorom óta vallásos családban neveltek, és kb 17 éves koromig full nem érdekelt az egész, még egyházi suli ellenére sem. Utána elkezdtem templomba járni magamtól, érdekelt az a közösség, és amit ott láttam, és hallottam, kifejezetten tetszett. azóta leérettségiztem, és most teológiát tanulok egyetemen.

2023. febr. 14. 22:48
 2/37 anonim ***** válasza:
62%

Legalább 16 éves korig nem lenne szabad a gyereket ezzel befolyásolni.

Még mielőtt tiltakozni kezdenél: ahhoz mit szólnál, ha MÁSIK isten hitét tanítanák neki, és a tiédet meg nem?

2023. febr. 14. 22:53
 3/37 A kérdező kommentje:
Elkeseredtem. Ez jutott eszembe.
2023. febr. 14. 22:53
 4/37 anonim ***** válasza:
36%

3. Én is, hogy még a nevedet is adod a szándékos uszításodhoz:)

De tényleg, ateista ember vagy (Jobb esetben.), mégis kb az összes vallással kapcsolatos kérdésnél a te fröcsögésedet olvasom a válaszoknál. Mire jó ez?

2023. febr. 14. 23:02
 5/37 anonim ***** válasza:
78%

EZ itt a másfél pipás muszlim.

Lucifer hozzá képest hófehérben tündököl.

Ideje lenne már valahogyan megrendszabályozni.

2023. febr. 14. 23:08
 6/37 anonim ***** válasza:
27%

Tudooom, tudom, most jönni fog a ,, JoGoM vAn HoZzÁ" válasz. Nem azt kérdezem, hogy milyen jogon mered ezt meg tenni, hanem hogy minek csinálod?

Mi, vallásos emberek elvagyunk vasárnap a templomban, imádkozunk, olvassuk a Bibliát, és kész, ennyi. És ez teljesen rendben van, amíg nem jönnek az ilyen libsi uszítók, mint te, akiknek semmi jobb dolguk nincs, mint belerúgni egyet ok nélkül egy vallásba.

2023. febr. 14. 23:08
 7/37 anonim ***** válasza:
17%

6. A pipáimat hol tudom megnézni?

Ha már ezt a szenny kérdést fel fogja dobni a GYIK, legalább legyen valami értelme.

2023. febr. 14. 23:09
 8/37 anonim ***** válasza:
70%
Luci még nem unod a marhaságaidat ?
2023. febr. 14. 23:10
 9/37 anonim ***** válasza:
23%

Asszony verő xDDDDDDD

Komolyan mondom, most már szórakoztat az uszításod, bánom, hogy jelentettelek:(

2023. febr. 14. 23:24
 10/37 anonim ***** válasza:
95%
én csak azt nem értem, hogy ha másokat 3 naponta kitiltanak innen, akkor ezt az elmeroggyantat miért nem?
2023. febr. 15. 02:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!