Hogy hogy még nem illegális a kereszténység?
50. orroTOKAT,vallásoTOKAT -> szimplán csak azt fejezem ki, hogy ez nem hozzám tartozik. Azt, hogy magadra veszed vagy sem a te dolgod.
Egy fogalmi zavart sem tudtál bizonyítani, ellenben én neked sokat.
Rendben hozzászámolom, még így is kevesebb, főleg ha női tagjait levonom, amit a 15 milliós számértéknél sem tettem meg.
49
Akár ide is kapcsolódhat az.Mert annak a vallásnak a legfőbb szent irata része a Bibliának is.Tehát nem teljesen idegen a kérdésedtől.És ami annak idején alapot adhatott az általad kifogásolt tettekre az lényegében onnan; az Ótestamentumból fakad.(Az pedig tartalmazza a Tórát is)..Nem a Krisztusi tanokból.
"Egy fogalmi zavart sem tudtál bizonyítani, ellenben én neked sokat."
Milyen fogalmi zavaromat bizonyitottad TE?
"vagyunk még egy páran!"
Szóval te az erőszakban hiszel.
Értem.
Azt kérdeztem tőled, hogy te az erőszakban hiszel?
De akkor miért hiszed azt, hogy keresztény vagy?
Nem tudom, feltűnt-e, de én nem akarom betiltani a kereszténységet.
Te viszont továbbra is az erőszakot és a gyűlöletet látod megoldásnak.
Csak szólok, hogy Jézus NEM ezt kérte tőled!
Egy kicsit elgondolkodhatnál rajta.
Szerinted, ha ilyen maradsz, szívesen fog majd látni a mennyekben?
Egyáltalán: beenged?
Amikor az állítólagos kereszténynek kell mesélni a keresztényi viselkedésről ott már gondok vannak vagy pedig csak egy kamu keresztény.
Esetében vagy szinte semmit nem tud a kereszténységről vagy pedig amit valószínűbbnek tartok, hogy csak egy újabb olyan válaszoló aki valamiért élvezi, hogy megpróbálja a keresztényeket leégetni az ilyen unintelligens válaszaival és hozzá állásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!