Miért beszél Erdő péter Bíboros Jézus szeretetéről miközben jól tudjuk, hogy a szeretet az agyunk kémiai vegyületeinek a reakciója? Sajnos nekem ez a vegyület felborult és gyogyszerek nélkül nem érzek szeretetet.
Hát ha nem hiszel a szeretetben,akkor a legfőbb parancsolatot veszed semmibe.Ami lényegében a kereszténység esszenciája.
"Új parancsolatot adok nektek, hogy egymást szeressétek; amint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. "
Kedves kérdező!
Ha keresztény vagy, kérlek olvasd el János 1. levelét:
Ez nagyon sokat használ neked és segít, ha komolyan figyelsz az olvasása közben és megpróbálod megérteni hittel és Isten felé való bizalommal!
Ez nagyon fontos és hasznos írás!
Nekem is nagyon sokat segített megérteni bizonyos dolgokat.
#7-es válaszoló vagyok.
És természetesen mindenki olyannak is ajánlom János 1. levelét, aki nem keresztény!
Nekik is hasznos írás. De nekik lehet és úgy gondolom, hogy jobb előtte az evangéliumok közül legalább egyet elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!