Húsvét szól jézus feltámadásáról, a karácsony jézus születéséről szól.
Csak gondoltam meg emlitem mert a szavazatok közt látom hogy informácio hiány lépet fel.
En nem kezdek el szeretni senkit. Azokat szeretem, akiket addig is szerettem.Eszembe jut nagyapam, akinek nyakaban ulve csodaltam a karacsonyi ejfeli miset, a szepseget amikor vegul felcsendult a Leszallt az eg dicso kiralya, es akkor kinyilt a templem nagy dupla kapulya es a kinti fenyben nagy pelyhekben hullt a ho. Tul szep emlek, a nagypapa, az orgonamuzsika, a hopelyhek, nagyon jo ujbol es ujbol atelni a karacsony varazsat, amit va;oban a szeretet, a zene az osszetartozas, a beke tart ossze.
Elhiszem es tiszteletben is tartom, hogy neked erre nincs szukseged, de nem vonhatod ketsegbe, hogy vannak akiknek ez tenuleg a szeretet unnepe. Nagyon szep es boldog karacsonyt kivamok.
Az 1-es, miért lett le pontozva?
Engem még oké, hisz csunyát mondok a karácsonyrol muszlimként, de az 1-est miért?
A szeretet és része függetlenül adtól hogy épp milyen célt szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!