Mi ez a duma a jehova tanuitól, hogy a föld átfog alakulni paradicsommá? Én úgy tudom, hogy lehetetlen mert istennek felkell perszelnie a földet és az univerzumot ahhoz , hogy megtisztítsa a gonoságtól és utánna teremt egy új eget és földet
"istennek felkell"
Istennek kell? Miért? Mi alapján írod, hogy Istennek bármihez szüksége lenne bármire?
Csinálhat a semmiből egy 5 fogásos vacsorát. Ne a saját korlátaidat vetítsed ki rá.
A Szentírásból világosan kitűnik, hogy Isten az egész univerzumot elpusztítja tűzzel, beleértve a földet is (2Péter 3:7-12). Erre azért lesz szükség, hogy Isten teremtése megtisztuljon attól az elterjedt gonoszságtól és pusztulástól, amelyet az ember bűne váltott ki. A helyére Isten egy új eget és új földet teremt (2Péter 3:13, Jelenések 21:1-4).
"Isten az egész univerzumot elpusztítja tűzzel, beleértve a földet is"
Én pedig meg eszem a sütit de nem azért mert meg KELL ennem.
"Erre azért lesz szükség, hogy"
Idézd be azt a részt ami szerint Isten nem mindenható és mindent tudó. Majd utána talán lesz értelme az olyanoknak, hogy Istennek kell valamit tennie vagy szükséges valamit tennie ahhoz, hogy elérjen valamit.
Jézus szavai?
Máté evangéliuma 5/5
Felperzselt föld, mint örökség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!