Istennél tényleg van esély még a leglehetetlenebbnek tűnő szituációkban is?
Tényleg képes kimenteni a bajból, legyen az bármekkora is?
Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Mi volt az a dolog az életetekben, amiről azt hittétek hogy konkrétan végez veletek, de aztán Isten közbelépett és megsegített titeket?
1-es
Nem e?
A manóba...
Még majdnem el is hittem.☺
A Biblia úgy ír Istenről, mint aki Mindenható :Az, aki a legfelségesebb Isten rejtekhelyén lakik,a Mindenható árnyékában lel szállásra. Zsoltárok 92:1 Eszerint nincsen olyan helyzet, szituáció, amire Neki ne lenne ráhatása, ami "kifogna" Rajta. Ugyanakkor rendelkezik a világegyetem leghatalmasabb, semmihez sem hasonlítható erejével, ami által teremtett is pl olyan mérhetetlen energiájú dolgokat, mint a mi napunk. Tehát el sem tudjuk képzelni az Ő hatalmát és erejét. Így egészen biztosan ki tud hozni lehetetlennek tűnő helyzetekből is - de nem köteles ezt megtenni, nem is tesz ilyet. Másból sem állna az élete , mint menteni az embereket a földrengésektől, az árvizektől, betegségektől, balesetekből, háborúkból stb. Ő nem ezt teszi, hanem azt ígéri, hogy megszünteti ezeket a körülményeket alapvetően. Azt ígéri, hogy a Földön olyan körülményeket teremt a közeljövőben, ahol nem lesz szükség megmenteni senkit, mert nem lesz mitől megmenteni. Olvasd csak el az Ézsaiás 65:17,21-25 vagy a Zsoltárok 37:9,10,29 ,vagy a Jelenések 21:3,4 verseket.
Természetesen ma is segít, de nem feltétlenül úgy, hogy csodát téve kimenekít valami lehetetlen helyzetből, hanem sok esetben úgy, hogy erőt ad neked, hogy elviseld. Filippi 4:13 "Mindenre megvan az erőm annak köszönhetően, aki erőt ad nekem."
5
Honnan tudod, hogy Isten gyógyított meg és nem a saját szervezeted gyógyította meg magát természetes módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!