Keresztények szerint Izrael jogosan veszi el a palesztinok földjét?
"Tehát a zsidók lemészárolták az egész palesztin népet? Nekem ez új, de ha te mondod, lehet így van."
Nem az egész palesztin népet de nagyon sok palesztint megöltek és ez folyamatosan. A mai napig ez történik. Ebben az évben eddig 111 palesztint öltek meg izraeli katonák amiből 50 civil és 24 gyerek.
"Visszakérdezek, melyik keresztény ország mondta, hogy irtsák a palesztinokat? Várom válaszod :)"
Ezt így nem mondták ki de nem ítélik de egy szót sem szólnak mikor Izrael tömegesen gyilkolja a palesztinokat. Sőt, továbbra is mindenben támogatják Izraelt. Ha a keresztény országok nem támogatnák Izraelt és számonkérnék a népirtást akkor Izrael nem tehetné ezt tovább. Ehelyett a keresztény országok a palesztinokat nyilvánították ki terroristának.
Ott vannak a számok. Csak ebben az évben 24 palesztin gyereket öltek meg izraeli katonák. A keresztényeket ez kicsit sem érdekli mivel muszlim gyerekek haltak meg. Nemrég izraeli katonák lelőttek egy palesztin újságírót. Erre magasról tennének a keresztények de kiderült hogy az újságíró palesztin de kereszétény vallású. Na így már érdekelte a keresztényeket és volt is felháborodás. Szóval Izrael akárhány palesztin gyereket megölthet, ez nem érdekli a kereszényeket csak akkor ha Izrael keresztényeket gyilkol.
"Ezt így nem mondták ki"
Értem, tehát nem mondták ki, csak ezt képzeled. Akkor én is gondolhatom azt, hogy az iszlám országok támogatják a keresztények népirtását. Sajnos a muzulmánok nagyon sok papot, apácát, szerzetest gyilkolnak meg, hívőkkel teli templomokat robbantanak fel a húsvéti vigílián vagy éjféli szentmisén, keresztények százait rabolják el Afrikában.
De nektek mit számít, hiszen itt keresztények az áldozatok.
"Értem, tehát nem mondták ki, csak ezt képzeled. Akkor én is gondolhatom azt, hogy az iszlám országok támogatják a keresztények népirtását. Sajnos a muzulmánok nagyon sok papot, apácát, szerzetest gyilkolnak meg, hívőkkel teli templomokat robbantanak fel a húsvéti vigílián vagy éjféli szentmisén, keresztények százait rabolják el Afrikában."
A kettő között van egy lényeges különbség. Amiről te írsz azt nem muszlim államok teszik hanem terrorszerveztek. Ráadásul olyan terrorszervezetek amiket keresztények hoztak létre és támogatnak mint az ISIS. A muszlim országok pedig végül felszámolták az ISIS-t a nyugati keresztények nagy bánatára. Izrael esetében viszont egy államról van szó. Egy állam követ el népirtást a palesztinok ellen a keresztény országok pedig hagyján hogy nem ítélik el de émg támogatják is Izraelt és a palesztinokat nyilvánították ki terrorsitának.
"De nektek mit számít, hiszen itt keresztények az áldozatok."
A Közel-Keleti keresztények nyilt levélben jelentteték ki hogy a muszlim országok megvédik őket, és azt is kijelenteték hogy a nyugati keresztények támogatják az ISIS féle terrorszervezeteket.
15
Palesztinában sincs népirtás, különben egy év alatt nem 111 ember halna meg. Avagy elég kicsi az a nép, amelyben 111 ember halála komoly demográfiai csökkenést okoz.
És persze-persze, egyedi esetek, csak valahogy kicsit sok van belőlük. Érdekes módon a buddhisták vagy a sintoisták kezéhez nem tapad ennyi vér. Milyen érdekes.
10-es.
Azokat nem én mondtam, hanem a másik. Tudod amelyiknek nem drakula a neve...
Ettől függetlenűl akkor sem nép írtás amiről beszélsz.
"Palesztinában sincs népirtás, különben egy év alatt nem 111 ember halna meg."
Palesztinában már száz éve megy a népirtás. Nem csak erről az egy évről van szó.
"És persze-persze, egyedi esetek, csak valahogy kicsit sok van belőlük."
Sokkla kevesebb lenne ha akeresztények nem támogatnák az ISIS féle terrorszervezeteket.
"Érdekes módon a buddhisták vagy a sintoisták kezéhez nem tapad ennyi vér. Milyen érdekes."
Ez is tipikus hazugság. A buddhisták Mianmarban az utóbbi években népirtást hajtottak végre a muszlim rohingyák ellen. A halottak számát tízezrekre becsülik és az egész nép, ami 1 millió embert jelent, kénytelen volt elmenlülni.
Tudod, tudod... Tudod azokkal még sem volt problémád, csak amikor hittestvéred írására reflektáltam az ő analógiája alapján, az érintett érzékenyen. Nem de kettős mérce kicsit?
"A muszlim országok pedig végül felszámolták az ISIS-t "
Tudtommal amerika és más europai országok is segitettek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!