Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melyik a szimpatikusabb nektek?

Melyik a szimpatikusabb nektek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 9. 22:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen ide vezet ez a homokonzervarív,progresszív,Liberális világ. Olyan kultúrákat szeretünk akik csak úgy elvágták kisgyerekeknek a torkát. Embereket áldoztak fel,mert rossz volt a termés. Meg persze ők nem pörköltet ártatlanokat,nem mentek úgy hódítani,hogy senki se hívta őket. Nem godztogattak templomokat,nem öltek ártatlanoka. Fúúj ugyanaz Mint a BLM. 9. Nem nagyon értem milyen zagyvaságot hordasz össze. Ajánlanám figyelembe a Fehér éjszakák, Vikingek sorozat, Vesszőből font ember, Rejtélyek szigete című filmet.
2022. szept. 10. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért engem nagyon érdekelne, hogy akik a pogányságot jelölték, mit tudnak a pogányságról, vagy ha nem kollektíven minden vallásra gondolnak, amit a pogányság fogalom alá tartoznak, akkor konkrétan melyikre?
2022. szept. 10. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
ma 12:03 kérdező, azért a fimekben sok a fikció a hatás céljéból.
2022. szept. 10. 21:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Mást is felsoroltam am ez egyébként nem volt jellemző ugye?
2022. szept. 10. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az már komoly ha valaki kaland filmekből tanul történelmet.
2022. szept. 11. 14:00
 16/16 A kérdező kommentje:
15 Nem abból tanulok de ez egyébként is jellemző volt.
2022. szept. 11. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!