Egy bigott, nagyokos iszlamista mivel ütné el az alábbi valláskritikát, illetve ez a kritika eléggé kikezdhetetlen?
"A patkányt és a csótányt is meg lehet enni, ha van hozzá gusztusod. Kínában elég sok mindent megesznek."
Jézus a disznót sem ette meg és betartotta a kóser törvényt te szerencsétlen. Te nem Jézus tanítását követed hanem az egyház által hamisított keresztény vallást.
Jézus zsidó volt, így betartotta az étkezési szokásokat, te szerencsétlen. De az apostoli levelekben olvashatod, hogy a pogányságból megtért keresztényekre ezek már nem vonatkoznak, te szerencsétlen.
Amúgy pedig mindenki azt követ, amit akar, te például egy hamis próféta vallását.
Szokásos mellébeszélés. Miért nem válaszolsz a kérdésre?
Azzal érvelsz hogy Jézus eltörölte a kóser törvényt vagy azzal hogy csak a zsidókra vonatkozik?
Nézd, téged nyilván nem a válaszok érdekelnek, mert azok már itt és más kérdések alatt is le lettek neked írva. Ha tényleg nem vagy teljesen értelmi fogyatékos, akkor valószínűleg ezeket már régen fel tudtad fogni. Sokkal inkább a keresztények provokálásában, egyfajta üldözésében leled örömöd.
De lásd, azért belinkelek neked két leírást, ami erről is szól:
Ez tipikus keresztény reakció. Mikor szembesültök a keresztény vallás ellentmondásaival, máris jön a személyeskedés :)
A két leírás semmilyen magyarázatot nem ad az ellentmondásra. Szánalmas hogy válasz helyet két ilyen leírás mögé akarsz elbújni :)
Hidd el, nem izgat :)
Magadra is hagylak ezzel.
Abdullah: Ostoba ember az, aki egész életében nehéz próbatételekkel nyűglődik, mert nincs igazán hiteles bizonyíték arra, hogy a földi léten kívül más is van még! Felszólítom Allahot, hogy mutasson valami meggyőző bizonyítékot a Korán főbb állításaira!
A másik fölvetésedet illetően pedig az a problémám, hogy szeretnék feleségül venni egy iszlám vallású nőt, ő meg be akarna csicskítani engem a fantom-Allahnak. (Azt meg tudom érteni, hogy akik generációk óta megszokásból nem esznek disznóhúst, azok nem is kívánják, de én igen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!