Mit tegyek hogy ne féljek? Te elhiszed ezeket?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem élvezni az életet, bulizni , csajozni... (23F vagyok) azonban egy hívő lelkész mondta hogyha egyszer meghalunk a test ugye itt marad de a lélek ami bennünk van nem hal meg soha. És lélekben miután elalszunk e fizikai testünkben, lelkünk kimegy és Isten és Krisztus ítélőszéke elé áll. Számot kell adni hogyan éltünk, mit tettünk . És Isten ki mondja az íteletet . Ő azt mondta mármint a lelkész hogy jót akar nekem, nem akarja hogy örökké a pokolban égjek ezért térjek meg és ne csajozzak, ne bulizzak, hanem éljek Istennek tetsző életet, keressem Istent . Házasodjak meg ha nem tudok szex nélkül lenni alapitsak családot de ne bulizzak, ne szorakozzak mert e világi dolog és Sátáni. Hanem éljek hívöként mert bármit teszek Isten és angyalai figyelnek . (Egyébként református vagyok megvagyok keresztelve) hiszek Istenben Jézusban nemvagyok rossz ember mivel nem teszek másnak rosszat. Dw hozzá szoktam hogy a sajáf életem élem. Szüleim se akarnak iranyitani akkor Isten miert akarna hülyeseg. Max annyit kér Isten h szeressem embertarsaim ne bantsak senkit de eletem eljem ahogy akarom ezt szten a papok akarjak2022. aug. 1. 07:02
11/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha valaki azzal megy oda hozzád, hogy ne csajozz, élj így meg úgy, mert a havasi agancsszörny azt kívanja tőled, abnak is hiszel?
Mert az, hogy egy pap letolt neked egy megfélelmlítős térítést, nem hiszem hogy sok mindent bizonyítana.
12/12 anonim válasza:
Mégcsak nem is pap, hanem egy lelkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!