Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Heteró házastársak közötti...

Heteró házastársak közötti szexualitásban az orális szex az egyház szerint már valami deviáns elhajlásnak számít?

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 10:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
72%

A kettő között elég nagy különbség van.

Remélem hogy látod te is hogy van némi különbség, különben nem szívesen futnék össze veled az utcán.

2022. júl. 13. 19:30
 12/38 anonim ***** válasza:
67%
11. válasz a 8.-nak szólt.
2022. júl. 13. 19:31
 13/38 anonim ***** válasza:
95%

"Világnak minden fura amit Jézus tanított."

Ez úgy ahogyan van nem igaz.

Nem mindenkinek és nem minden amit tanított. Van ami az ateistáknak sem furcsa és sok minden a hívőknek nem furcsa.

2022. júl. 13. 19:32
 14/38 tgt ***** válasza:
23%
Házasságban az orális szex nem tilos.
2022. júl. 13. 19:32
 15/38 anonim ***** válasza:
23%

"Ha nem fogadod el akkor tulajdonkeppen a satant szolgalod"

Ha a sátán akarja azt hogy boldogok legyünk,

ha a sátán tekint ránk emberként és nem úgy mint egy állat tenyésztő és

ha a sátán nem vár el illogikus és indokolatlan dolgokat akkor inkább követem őt.

2022. júl. 13. 19:35
 16/38 anonim ***** válasza:
17%

A bűn mindig boldogságot okoz de csak ideig óráig olyan mint a kabitoszer ujra es ujra adagolod magadnak de sose leszel tole tartosan boldog ahogy a paraznasag nevű bűntől se. Jezusnal van a boldogsag es az ő szent lelke nem lakik parazna emberekbe.

Bűnnel magadnak artasz vége a karhozat szóval meg kel belole terni.

2022. júl. 13. 19:40
 17/38 anonim ***** válasza:
39%

Melyik egyház szerint ??

Talán nem baj, ha elmondom hogy az Iszlám semmi kivetnivalót nem lát abban hogy azért éljen szexuális életet a házaspár hogy örömet szerezzenek egymásnak, sőt mi több a házastársadnak örömet szerezni ily módon istenszolgálatnak is minősül, különösen ha szeretkezés előtt Allahnak ajánlod fel amit majd teszel.

Az orális szex szintén teljesen megengedett, egyébként muszlim férfi elviekben köteles is szőrteleníteni a nemi szerve környékén.

Az anális szex viszont haram ! Bár nem része a kérdésnek... az Iszlám általában tilt mindent ami tisztátalannak tart.

2022. júl. 13. 19:48
 18/38 anonim ***** válasza:
91%

"A bűn mindig boldogságot okoz"

Neked boldogságot okozna másokat megölni? Hát elég szörnyű ember lehetsz akkor.

"de sose leszel tole tartosan boldog ahogy a paraznasag nevű bűntől se"

Nekem elég nagy boldogságot okoz az is amikor orálisan elégítem ki a páromat.

Abdullah

Az Iszlám megint értelmesebb kicsit.

2022. júl. 13. 19:52
 19/38 anonim ***** válasza:
94%
És majd elfelejtettem, mivel a szexuális élet célja a kölcsönös örömszerzés is, ezért az Iszlám nem tiltja a védekezést sem a nem kívánt terhességgel szemben.
2022. júl. 13. 19:54
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

#18 Mint mondtam a bűn boldogságot okoz annak aki cselekszi de tudjuk hogy a bűn zsoldja a halál. Olyan mint a kábítószer amiről nehéz lejönni leginkább ehhez lehet hasonlitani. De tartós boldogság csakis a Názáreti Jézus Krisztusnál van.

Ne rám vetitsd ki a te elképzeléseidet tudod mindenki magából indul ki.

2022. júl. 13. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!