Mit gondolsz erről?(egy hívő ismerősöm posztolta)
1 János, 2:15 - Ne szeressétek a világot, se azokat, a mik a világban vannak. Ha valaki a világot szereti, nincs meg abban az Atya szeretete.
NÉZZ körül egy kicsit itt a földön és lásd meg ; mi van a kórházakban,milyen fájdalmas jajgatás. - NÉZD meg mi folyik a börtönökben. - A szegény, nincstelen emberek sokaságának éhezését. - NÉZD meg, hogy ember - embert,hogy KÍNOZ ; háborúkban - elmegyógyintézetekben. - NÉZD meg mennyi ember levan bénulva ; kezük,lábuk. - Én láttam sokat akiknek,se kezük se lábuk,tehetetlenül fekszik egy törzs Gyermekek,százezreit elrabolják és különféle gonosz dolgokra kényszerítik őket. - Lányokat,nőket erőszakkal fogva tartanak. - Gyilkosok milliói az utcákon - árva elhagyott kisgyerekek fájdalmas jajgatása - éhezők szemétbe turkálása, es sorolhatnám a borzalmas fájdalmas szenvedések sokaságát. - ÉS EZ NEM A POKOL EZ A FÖLD, tehat, mi van a pokol szenvedés világában ??
77 - szerezzed meg azt ami itt található a földön szenvedés fájdalom igen, a 77-szerese található ott, Mózes l. könyve 4,24 ha hétszeres a bosszú Kainért,hetvenhétszeres az Lámekhért
JÖVEL URAM ÁMEN.
Egyrészt az ilyen kiragadott idézetek általában félrevisznek.
Másrészt, az ilyen szektások, akik így kifakadnak a világ állapota miatt, általában ők az utolsók, akik hajlandóak lennének tettekben bármit is csinálni, hogy ne így legyen.
Posztolta. Értem. Na de mit tett?
Ja, az fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!