Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen felfogás ez a hívő...

Milyen felfogás ez a hívő rokonomtól?

Figyelt kérdés
Milyen felfogás ez a hívők rokonomtol? 66 éves a rokon, lánya meghalt neki 32 éves volt covidba , és itt hagyott egy 7 éves kisfiát. És a rokon azt mondja ooooo már jó helyen van annak a jó aki meghal mert táncol a mennybe , ő már nevet, kacag, ! Ilyet mondani ... honnan tudja ő ezt??? Ez az egy életünk van meghalt vege
2022. jan. 17. 10:21
1 2
 1/12 Pervol22 ***** válasza:
60%
A hívők a mennyországban hisznek , és mivel nem tudjuk létezik-e , sem alátámasztani sem megcáfolni nem tudjuk. Viszont kicsit erős megfogalmazás az biztos.
2022. jan. 17. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez a hívő felfogás, ő tényleg ebben hisz.
2022. jan. 17. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek fel kell dolgozni valahogy a dolgot. Ha hívő lennék, ez a gondolat engem is megnyugtatna.

Neki azt tanították, vagy a pokolva, vagy a mennybe került, az ember a lányáról csak tudja, hogy az a mennybe ment.

2022. jan. 17. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Nézd, aki gyenge jellem, annak szüksége van mankókra az életben, a vallás a legtipikusabb ilyen mankó. Így nem kell szembenéznie az elmúlással, kapaszkodhat valamibe ami segíti a gyászát. Nem árt vele senkinek, szóval ne veszekedj vele, hagyd rá.
2022. jan. 17. 10:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Ebben hisz

2. Szerinted most kezdje el magyarázni a hétévesnek hogy "Anyád halott"? A gyereknek is jobb.

2022. jan. 17. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Te meg, mint ateista, hasonló helyzetben depresszióba esnél, a miérteket keresnéd (amire nincs válasz), hibáztatnád a világot magad körül.

Valóban, szinte isteni gondviselés, hogy azt a 7 évest az általad említett ember fogja felnevelni és nem te. Annak a gyereknek olyan felnőtt-környezetre van szüksége, aki megbékélt a megváltoztathatatlannal. Neked a kérdésedből süt, hogy képtelen lennél rá, ha te lennél az ő helyében. Vagyis te biztosan boldogtalanságra nevelnéd a kisgyereket.

2022. jan. 17. 11:10
 7/12 A kérdező kommentje:
6# be adta a intézetbe az unokáját. Azt mondta ő pásztor neki a gyülibe van elég dolga . Neki embereket kell téríteni nem ér rá az unokájára
2022. jan. 17. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

7#

Én nem tudom mit csinálnék az öreg helyében, de mostmár értem, miért vagy annyira felháborodva ezen az emberen.

2022. jan. 17. 11:37
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

#6 vagyok.

Na igen, ezt a körülményt persze nem írtad le a nyitóban. :-)

Vagy megint egy troll kérdezget minket, aki úgy csavarintja történetet, ahogy akarja, hogy ébren tartsa a válaszolók figyelmét.

2022. jan. 17. 11:44
 10/12 Pervol22 ***** válasza:
55%
Sajnos akkor nem pásztor hanem Judas
2022. jan. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!