Milyen felfogás ez a hívő rokonomtól?
Mindenkinek fel kell dolgozni valahogy a dolgot. Ha hívő lennék, ez a gondolat engem is megnyugtatna.
Neki azt tanították, vagy a pokolva, vagy a mennybe került, az ember a lányáról csak tudja, hogy az a mennybe ment.
1. Ebben hisz
2. Szerinted most kezdje el magyarázni a hétévesnek hogy "Anyád halott"? A gyereknek is jobb.
Te meg, mint ateista, hasonló helyzetben depresszióba esnél, a miérteket keresnéd (amire nincs válasz), hibáztatnád a világot magad körül.
Valóban, szinte isteni gondviselés, hogy azt a 7 évest az általad említett ember fogja felnevelni és nem te. Annak a gyereknek olyan felnőtt-környezetre van szüksége, aki megbékélt a megváltoztathatatlannal. Neked a kérdésedből süt, hogy képtelen lennél rá, ha te lennél az ő helyében. Vagyis te biztosan boldogtalanságra nevelnéd a kisgyereket.
7#
Én nem tudom mit csinálnék az öreg helyében, de mostmár értem, miért vagy annyira felháborodva ezen az emberen.
#6 vagyok.
Na igen, ezt a körülményt persze nem írtad le a nyitóban. :-)
Vagy megint egy troll kérdezget minket, aki úgy csavarintja történetet, ahogy akarja, hogy ébren tartsa a válaszolók figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!