Mi az oka hogy ilyen rosszul vagyok ezektől a dumáktól?
Figyelt kérdés
Ha valaki Isten meg a Sátán, bibliáról beszél nekem meg a túlvilágról elkap a félelem, rosszul vagyok nekem furcsa . Természetesen hiszek Istenben Jézusban megvagyok keresztelve és első aldoztam , de akik állandóan arról papolnak főleg gyülibe járó rokonaim.rowwzul vagyok tolle más témájuk nincs engem inkább a földi élet érdekel hogy élvezzem nem a masvilag2022. jún. 13. 06:14
1/4 anonim válasza:
Az, hogy foglalkozol velük!
Most is kiírtál egy kérdést róla.
Ha zavarna, akkor elkerülnéd.
2/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy túl dogmatikusan nézed ezeket a dolgokat, de ha vallásos vagy, ezen nem csodálkozom, hiszen a keresztény egyház is ezt sulykolja. Talán egy kicsit lazábban kellene felfognod a világot, tanulmányozd pl. a buddhizmust, vagy egyszerűen élvezd az életet. Élj úgy, hogy tiszta legyen a lelkiismereted, a többivel ne foglalkozz.
3/4 anonim válasza:
Döntsd el: érdekel-e a téma, vagy sem? Ha érdekel, akkor ezzel jár, ha nem, akkor válasz más, nem ennyire félelemkeltő területet magadnak.
4/4 anonim válasza:
- engem inkább a földi élet érdekel hogy élvezzem - ennyit ér a r. katolikus megkeresztelés: semmit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!