Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények!hogy jöttök...

Keresztények!hogy jöttök ahoz,hogy egy érző lényt(állat) aki csak élni akar levágjatok,zabáljatok belőle egy nagyot majd ki wc-zétek?Milyen bibiliátok van?Isten azt mondja,hogy vágjátok le az állatokat és egyétek meg?

Figyelt kérdés
Én vega vagyok egy jo ideje mert rájöttem hogí a hus telis tele van negatív energiával skizofrén voltam és bipoláris elmezavarom volt amiota nem eszek hust azota olyan szinten ennyhultek a tunetek,hogy szinte elis multak,hogy az állatokat levágjátok ez meg egyenesen felháborít,hogy a bibbliába az van h öljetek,miközben azt hiszem a 10 parancsolat 4.pontja,hogy ne ölj,mégis hogy jöttök hoz8zá h a legyilkolt állat husábol egyetek?

2022. máj. 25. 05:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Az utolsónak azért eléggé eltájolt ismeretei vannak a proteinről, húsról, stb :D

Szerinted vegánok nem végeznek fizikai munkát? Pedig ott még tojast sem ehetnek meg sajtot sem.

A tojás meg sajt túl sok protein lenne a vesédnek, ellenben a hússal..? What?

Azt már meg sem említem, hogy a húst választod, mint OLCSÓ fehérjeforrás...

Írj rám, ha érdekel a vegaság, nem akarok én itt téríteni, csak erre akartam felhívni a figyelmet.

2022. máj. 25. 10:24
 12/25 A kérdező kommentje:
én alkalmi munkákbol élek 10 es és nem annyira régota vagyok vega szoval azt még én sem tudom hogy mivel potoljam a fehérjét,elvileg a babban soka fehérje,hogy mennyire megfizethető arra azt mondom,hogy ahus lobbi miatt semennyire mert nagyon drága minden ezért én az összes pénzem amit keresek erre költöm naponta 7ezerbe van a kajmám és viszonylag jokt eszek de igen sajnos igazad van nem lehet megfizetni szoval én se tudom h meddig bírom ráadásul angy erőfeszítéseket kell csinálnom mert sittet pakolok szovala hoz megg kell az eneergia,nekem van egy vega éterem ahonan folymatosan rendelek igen borsos áron mondom nem vagyok gazdag ember sőt inkább a szegéényebb réteghez tartozom ha nincs pénzem akkor általában sult kruplit eszem meg meleg szendvicset hus nélkul szoval ha van naponta 7 ezred arra hogy rendeljél ha pedig zöédség hust akarsz enni akkor napi 10 ezer mert nagyon drága a vega páriszi ésa vega vrsli akkor egy probát megér d emondom elég nehéz hus nélkul alig víroma sittes zsákot de ameddig lesz kitartásom addig nem fogok hust enni
2022. máj. 25. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
Alkalmi munkából fizetsz havi 210ezret kajára... ja ok.
2022. máj. 25. 10:54
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted vega étkezésre havi 210 ezer kell, mindenevőként meg 300? Ne haragudj de te hol a fszba élsz? El sem hiszem hogy felnőttek léteznek ennyi ésszel.
2022. máj. 25. 10:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Vegaként a harmadát se költöm kajára mint te :D
2022. máj. 25. 11:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Gyerekek. én napi 1500-ból kihozom a nem vaga kajámat. húst is eszek. Tejterméket, meg zöldséget gyümölcsöt. Hol a p.csában éltek, és miből, hogy azt költhetitek el csak kajára, ami nekem a havi fizum? Mi van veletek? Ismétlem: napi 1500 kajára, hússal együtt. Papi, ti valami nagyon nagyvárosi eltájolt népek lehettek.
2022. máj. 25. 11:20
 17/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Na most igazán hálás kereszténynek érzem magam.
2022. máj. 25. 11:22
 18/25 anonim ***** válasza:
Egy ember írta ezt a barom összeget, mire fel a többesszám? Mindenki azt írta, hogy rengeteg a 200 kajára.
2022. máj. 25. 11:22
 19/25 anonim ***** válasza:

Sötét troll... XD

Az esszénusok például vegetariánusok voltak. De volt egy rakat ókeresztény közösség, ami vegetariánus volt, különösen a görögöknél, meg az egyiptomiaknál.

2022. máj. 25. 18:13
 20/25 anonim ***** válasza:

Az adventisták egy része vegetáriánus/vegán.

Ők szó szerint értik a termtéstörténetet, amiben Isten húsmentes táplálékot rendelt el az ember számára. Így tehát, ők ehhez az eredeti étrendhez kívánnak visszatérni.

Az adventisták másik része eszik húst, de csak tiszta állatokat, tehát például sertést nem.

Tudom, mert én is adventista voltam.

2022. máj. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!