Mi lehet ezen a Hit Gyülekezet videón ez a hisztérikus megnyílvánulás?
Figyelt kérdés
fuggetlennemzet.hu/index.php?id=35585&sz=1003220180731212534lBSj52022. máj. 16. 08:57
11/25 anonim válasza:
10-es!Jól elvagy magaddal. Minden rendben van?
12/25 anonim válasza:
Ahogy latom sajnos nagyon sok a felreertes a hit gyulekezetevel kapcsolatban.
Ha esetleg valaki szeretne tiszta kepet kapni vagy esetleg a fentebbi videorol lenne kerdese, ő nyugodtan irjon nekem. Akar itt is vagy privatban is megfelel.
13/25 anonim válasza:
Jézusról beszél és olyan kontextusban, ahogy a bibliában van. Csak a Szentlélek lehet. Akkor lenne az ördögtől ha nem Jézusról és a feltámadásáról lenne szó, hanem valaki másról.
14/25 anonim válasza:
Szent Pál szerint egy lélek (szellem) akkor van az ördögtől ha átkozottnak mondja Jézust. Viszont testben feltámadt ÚRnak csak Szentlélek (Szent Szellem) által lehet.
15/25 anonim válasza:
És így lett az Ozora fesztivál.
Az érdekes nekem az, hogy a hátsó sorokban, ahova kevésbé lát a kamera, az emelvényeken nem történik semmi, csak a kamera előtt és Sándor körül.
Gyerekként jártam templomba, és sosem láttam ilyet. Szerintem beavatott emberek, megjátszott az egész. Ezzel közelebb kerülsz a "tökéleteshez"? Sándor hozzáállása sem annyira Krisztusi szerintem.
17/25 Kései Sirató válasza:
Nem jobb, a katolikusok is tévúton vannak, meg a hitesek is.
18/25 anonim válasza:
Néztem egy ilyen vérző madonna szobrot. Olyan, mint a horror filmekben, mikor megszállja a démon a szobrot (gólem). Nem?
20/25 Kései Sirató válasza:
Arról olvastál az Igében, hogy lesznek az utolsó időben tévtanítók?
Na egy ilyen tévtanító követői a hitgyülis emberek. Én sajnálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!