Szerintetek létrejöhet egy valódi, tartos kapcsolat egy Hitgyülekezetes és egy adventista között?
Köszönöm a válaszaitokat!
De ha mindkettőnknek meg vannak a saját elveink? Nálatok ezek soha nem okoztak nagyobb problémákat?
Adventistákat annyira nem ismerem ,hogy véleményt tudjak róluk mondani e témában ,de volt gyülisként leírhatom ,hogy a hit gyülekezete az egyik legkegyetlenebb ebbe a témában.
Üdv!
És akkor meggyőzödésed szerint nem ajánlod?
Amúgy miért csak "volt"?
Szerintem fontos az, hogy egy pár egyet tudjon érteni a lgfontosabb dolgokban. Ha ez nincs így, akkor ez konfliktusokhoz vezethet. Ha komoly és elkötelezett hívőkről van szó, akkor szerintem lehet gond belőle. Pl ha lesz egy közös gyerek, akkor milyen elvek alapján nevelik fel?
Ilyen esetekben általában legalább az egyik fél feladja az elveit.
Igen, mi is pont ezt beszéltük.. És sokan nem ajánlják pont az elvek feladása miatt.
Az én esetemre, ahogy látom, az utolsó válasz a legreálisabb. Köszönöm!
5-ős vagyok:
Nem az ,hogy nem ajánlom.
Mert csodálatos dolog ,ha egy nő és egy férfi boldog egymással ,de hát ez...
Szóval érted...
Miért csak volt/ex?:
Több dolog miatt.
Kis részt a párkapcsolatokról és a szexualitásról alkotott véleményük miatt ,amit a bibliára próbálnak tukmálni ,de Németh Sándor szerzőségét pedig letagadják ,de ez még hagyján...
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!