1/9 anonim válasza:
Ha elvetsz egy magot, és a termést learatod, az bűn, vagy tudomány?
A jelenség ugyanaz: nem azt fogadod el, amit kapsz, hanem új dolgokat teremtesz magadnak.
2/9 Isti22 válasza:
Miért lenne bűn?
Még a sertést tisztátalannak tartó vallások szerint sem az.
4/9 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne ebben bármi bűn? Az, hogy próbálták megmenteni egy ember életét? Vagy a szervátültetés kapcsán, hogy nem emberi, hanem állati az "alapanyag"?
Régóta is sokhelyen használnak állati csontokat, szerveket. Pl. úgy tudom állkapocscsont pótlásához is.
Ha sertés a kérdés, akkor nos én katolikus keresztény vagyok, nálunk nincs ilyen, hogy "tisztátalan állat". Zsidóknál vagy muszlimoknál mondjuk valóban ez lehet egy izgalmas kérdés. :))
7/9 Godaime válasza:
A bűn nem több egy vallások által kitalált fogalomnál.
8/9 anonim válasza:
Most az illető élhet a pokolban mindig felrobbanó sertésszívvel mindörökké ámen... Elég szar érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!