Európában a keresztény egyházak miért nem tudják kielégíteni a többségi lakosság lelki igényeit?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 08:34
11/22 anonim válasza:
6-os meg tudom erősíteni, nátrium-nitritet használnak, ami mindenkinél rákot okoz. Az ételek mind mérgezőek, kb. 5 éve nátrium-nitrittel kezelik a gyümölcsöket is, a vegetáriánusok is rákot kapnak. De a doktornővel beszéltem, azt mondta ez tabu téma, örül, hogy én rájöttem, de nem mehetünk szembe a világgal, mert meg kellene dönteni a társadalom alappilléreit.
12/22 anonim válasza:
Lol, honnan szedsz ekkora ökörségeket? :D Egyesek tényleg bármekkora ostobaságnak képesek bedőlni...
13/22 anonim válasza:
12 Mert az én szervezetem ezt bebizonyította. Nem tudok mit csinálni, ha te nem hiszed el.
14/22 anonim válasza:
12 Olvasgasd el miből állnak az élelmiszerek. Meglepődve látod majd, hogy majdnem mindenben benne van ez a tartósítószer.
15/22 anonim válasza:
A te szervezeted hogy bizonyítja be, hogy bármitől is mindenki rákos lesz? A gyakorlati példák milliárdjai pont hogy cáfolják ezt.
16/22 anonim válasza:
15 Mert akinél allergiás reakció van, másnál rákot okoz.
17/22 anonim válasza:
Ennek a mondatnak semmi értelme nem volt. Az allergiás reakcióknak eleve semmi köze a rákos megbetegedésekhez. És továbbra is hogy valami valakinél okoz valamit, abból nem következik hogy akárki másnál valaha is ugyanazt okozza.
18/22 anonim válasza:
Semmi garancia nincs rá (sőt), hogyha a vallástalanok újból isteneskedni akarnának, akkor ne Zeuszt, Jupitert, Odint, Ukkót, Tengrit... vennék elő a sémihámi isten helyett. Ne felejtsük már el, hogy a nem vallásosok nem csak azért nem vallásosok, mert lusták templomba járni, és hanyagok "megfelelő" életet élni, vagy nem becsülik a hagyományaikat, hanem mondjuk, alapjaiban nem értenek egyet vele, és nem tartják a sajátjuknak.
19/22 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a komolyzene nem elégíti ki az emberek zenei igényét, hanem szükség van a könnyűzenére.
Aztán a könnyűzene kedvelői között van egy réteg, akiknek kifejezetten a mulatós zene a kedvence. Ezért nem az igényes könnyűzenében kell keresni a hibát, sem a komolyzenében.
Inkább szerintem azokban kellene a hibát keresni, akik szerint minden primitív igényt ki kell szolgálni, és nem a népet felemelni a magas kultúrához.
20/22 anonim válasza:
miért nem tudják kielégíteni a többségi lakosság lelki igényeit? Máté 7:13 Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak. - Ezeknek a lelki igényük csak és kizárólag a saját élvezeteik kielégítése, ezért választották az istentagadást életformának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!