Észrevettétek, hogy milyen jól tudnak a Mormonok manipulálni?
Hát, gratulálok 🙂
Én is találkoztam mormonokkal így, angol-magyar nyelvlecke gyanánt, de szerintem kedvesek voltak. Persze, téríteni próbáltak, de őszintén, én nem találtam kivetnivalót a módszereikben. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki kedvességgel térít.
Ha karddal és erőszakkal térítenek, akkor az a baj, ha kedvességgel meg jótékonykodással, akkor az a baj. Ez szerintem ilyen passzív-agresszív vallásellenesség, nem tiltunk be semmit, de légyszi' ne is csináljatok semmit. Mindezt úgy mondom, hogy a mormon dogmatikát én egy hatalmas bullshitnek tartom.
Manipuláció az volna, hogy ha kiszolgáltatott embereknek a kiszolgáltatott helyzetével visszaélve vonnák be őket egy olyan helyzetbe, ahonnan önerőből nem tudnak szabadulni. Ha ezt csinálják, az természetesen manipuláció, és kártékony, és elítélendő, akárki csinálja.
Ha meg is próbáltak manipulálni és/vagy téríteni az nem indokolja a viselkedéseteket. Rettentően gyerekesen viselkedtetek és lejáratátok magatokat.
Az pedig csak ráadás hogy ezzel még dicsekedsz is itt.
(nem vagyok vallásos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!