Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanúi most nyeregbe...

Jehova Tanúi most nyeregbe érzik magukat hogy kitört a háború?

Figyelt kérdés
Az utolsó napokra hivatkoznak hogy lesznek,virusok és háborúk az utolsó napokban.
2022. febr. 28. 15:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%
#20 te tudod viszont ez már a vég.. Yahusha hamarosan visszajön
2022. márc. 2. 13:09
 22/47 anonim ***** válasza:
96%
#21 Ahogy gondolod, de én nem hiszek ebben.
2022. márc. 2. 13:40
 23/47 anonim ***** válasza:
13%
#22 Hát akkor aludj tovább
2022. márc. 2. 13:50
 24/47 anonim ***** válasza:
86%

"15-ös én a 11-es válaszoló vagyok, aki még nem látott háborút és csak most lát. Én azoknak nem hiszek, akik állandóan háborúktól rettegtek eddig, holott béke volt. Nem értem."

Akkor te szimplán hülye vagy, már elnézést. Gondolom a dél-szláv háborúról is lemaradtál, pedig itt volt a szomszédban. Borzalmasan gáz, hogy valaki a te korodban ennyire nincs tisztában a világ eseményeivel. Egyáltalán nem csodálkozom, hogy az olyan ördögi szervezetek, mint az őrtorony, ilyen könnyen át tudnak vágni ennyire ostoba, tanulatlan embereket.

2022. márc. 2. 14:01
 25/47 anonim ***** válasza:
79%

Tipikusan olyan fundamentalista keresztény vagy, aki nem bírja elviselni, ha egy ember másként látja a dolgokat, mint ő. Na, de be is fejeztem veled itt a beszélgetést, mert értelmetlen, és időpocsékolás.

22 voltam.

2022. márc. 2. 14:43
 26/47 Godaime ***** válasza:
34%
Mitől lesz ördögibb az örtorony, mint bármelyik más keresztény szekta? Apróbb különbégekkel ugyan ahhoz a kitalált személyhez imádkozik mindenki.
2022. márc. 2. 15:03
 27/47 anonim ***** válasza:
68%

Csak gratulálni tudok, hogy nálad mindent ezt az egyetlen jellemvonás ír le. Belőled is jó szektás lenne, rátok jellemző, hogy két színt ismertek.

2022. márc. 2. 15:09
 28/47 Godaime ***** válasza:
3%
Tehát igazam? Ha a sértés az egyetlen válasz ami telik tőled, akkor gondolom igen. Azt hiszed te jobb vagy, amiért a te szektádat többen követik, de nem. Te is ugyan az a kategória vagy.
2022. márc. 2. 15:12
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
#25 Ha neked jobb aludni lelked rajta ezért nem kell mérgelődni
2022. márc. 2. 15:15
 30/47 anonim ***** válasza:
57%

Gondolom neked nem számít, hogy emberek halhatnak meg, mert tiltják a vérátömlesztést, családok rokkannak bele sokszor, ha valamelyik tagot behálózzák és megszakad a kapcsolat. Ez mind lényegtelen, igaz? Mit számítanak ezek, csak egy a lényeg, "Apróbb különbégekkel ugyan ahhoz a kitalált személyhez imádkozik mindenki".

A válaszomban semmi sértés nem volt, akkor nem ezt írtam volna és másként fogalmazok. Egyszerűen leírtam egy tényt rólad. Pont olyan elfogult, csőlátású vagy, mint bármelyik szektás.

2022. márc. 2. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!