Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus háború párti lehetett...

Jézus háború párti lehetett valójában?

Figyelt kérdés

Jézus vajon mindig a béke mellett volt? 🤔

Máté 10:34 Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot.

2022. febr. 23. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Várom erre az ellenérveket, olvastam direkt és nem lehet máshogy érteni.."

1. Mit olvastál? Az egész Máté evangéliumát vagy az általad idézett részt?

2. Hogy máshogy érteni? Miért, szerinted ez mit jelent? Előbb magyarázd el, hogy te mit gondolsz. "Jézus háború párti lehetett valójában?" Ez alatt mit értesz egyáltalán? Hogy Jézus azt akarta, hogy az emberek háborúzzanak? Szóval fejtsd ki kérlek, hogy egyáltalán miről beszélsz.

2022. febr. 24. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Leírtam hogy lehet máshogy értelmezni. És ez még világosabbá válik, ha elolvasod az apostolok leveleit. Ott az Ige kardját említik, ami élesebb minden pengénél.
2022. febr. 24. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
11 nem tudja kifejteni mivel nincs meg a minimum 90iq hogy egyáltalán felfogja jézus történelmi személyét... egyedül a demagóg gyűlölet keltés... és ez napi szinten megy!!! azért milyen durva hiogy valakinek minden napja arról szól hogy szidja a kereszténységet ráadásul hogy élvezi a kereszténység kulturális hatásának minden kiváltságát!
2022. febr. 25. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én már ezt kipróbáltam a családomon. MIvel én vagyok egyedül fanatista hívő (nem tudom kire ütöttem) ha elkezdek prédikálni hozzátartozóimnak, akkor úgy felidegesítem őket a Jézus dumámmal, hogy teljesen haragra gerjednek. Úgyhogy nálunk tabutéma a vallás és sajnos magamban kell tartanom, amiket Isten is mond nekem. Ha elmondom, akkor lehet elvisznek pszichológushoz, amit én nem szeretnék. Tehát Jézus mondata is igaz. És ha Jézus mellett leszel, akkor ezt az életedet feláldozod érette. Ez a következő fokozat. Kb. én 30 éve Jézusért élek, semmi más nem számít.
2022. febr. 25. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!