Pásztor a gyülekezetben azt mondta, mivel család tagjaim nem akarnak megtérni, szakitsam meg velük a kapcsolatot mert az ördögtől valók . Én meg mikor yet mondott azonnal ki léptem. És kiabált hogy megszallt engem a gonosz mert otthagytam őket.
10# én a gyüliröl beszéltem. Persze azt mondom én is hogy pap ilyet nem kér. Templomba..... de a pásztor a gyülibe ilyenre kért ! Érted már 10#?
2022. febr. 20. 06:07
12/23 anonim válasza:
Kiabált veled a lelkipásztor hogy megszállt a gonosz???Ne fárassz már...ez nem vmi szar hollywoodi film...
2022. febr. 20. 06:19
13/23 anonim válasza:
Ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor nem vagy biztos magadban, pedig jól tetted nyilván.
2022. febr. 20. 06:39
14/23 anonim válasza:
És ez hol történt pontosan?
2022. febr. 20. 06:55
15/23 anonim válasza:
Jól tetted. Egyébként már hány éve kérdezed ezt és hány éve írogatod ki, hogy a volt tagok megkeresnek és elkárhozással fenyegetnek a kilépés miatt?
Nem kellene inkább pszichológushoz fordulnod?
2022. febr. 20. 07:00
16/23 anonim válasza:
Az ilyen emberek szánalmasak mint az a pásztor, aki ilyet kért toled! Jól tetted hát, hogy nem hagytad manipulálni magad. A fószer manipulálni akart téged és irányítani.
Az ilyen gyülekezet káros a társadalomra,a családokra és az emberekre, sőt mindenre káros.
2022. febr. 20. 07:01
17/23 anonim válasza:
Ez szerintem kamu kérdés. Ilyet maximum egy zárt szektában kérnek az embertől, nem egy gyülekezetben. Valahogy azt se tudom elhinni, hogy a pap ordibált veled, hogy megszállt a gonosz... Provokálni akarsz? Legközelebb hihetőbb sztorit találj ki.
2022. febr. 20. 07:22
18/23 anonim válasza:
A kérdező hazudik, kamu kérdés. A kérdező legnagyobb troll ezen az oldalon, volt már 19 éves, 22 éves is, volt hogy csajozott (szerinte a házasság előtti szex nem bűn), volt hogy házas volt, volt már baptista, katolikus, református is.
2022. febr. 20. 08:18
19/23 anonim válasza:
A kérdező eljátssza a nagy keresztényt, magán üzenetekben pedig trágár üzenetekkel bombázza a vele egyet nem értőket.
2022. febr. 20. 08:20
20/23 anonim válasza:
Valaki egy jó idő óta időszakosan kiírja ugyanazt: "kiléptem, jól tettem?" - és elmeséli a megkereséseket, fenyegetőzéseket, amelyek szerint "a pokolra jut", stb.
Hiába bármennyi válasz, újra és újra kiírogatja ezeket a "kiléptem, jól tettem?", "megkeresnek a volt tagok, pokolrajutással fenyegetnek", "kiközösítettek, megtiltották a volt tagoknak hogy szóbaálljanak velem" típusú kérdéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!