Mi a véleményetek arról, hogy az egyház ilyenre kéri a híveket?
Van benzinkutas ismerősöm, és mesélte hogy az egyik egyház arra kéri a hívei, hogy kérjenek számlát a tankolásról az egyházközség részére, hogy annak az adóját vissza tudják igényelni, mármint az egyház saját magának. Először furcsa volt a kutas ismerősömnek hogy már több személy is tankolt számlára ugyanaz az egyházközség nevére, aztán egyszer egy idős nő elszólta magát hogy le kell adniuk a blokkot/számlát az egyházközségen.
Mit gondoltok erről? Nem erkölcstelen dolog az egyház részéről? Pláne ezekben az időkben?
"#1 Nem vagyok libbancs és nem provokáció. De én nem vagyok tégla, így nem írom le az egyház nevét. Ha annyira érdekel járdd végig mindet az országba."
És gondolod, hogy ha bekopogok az egyház ajtaján, akkor az ajtót nyitó pap/lelkész/vezető egyből el fogja mondani egy vadidegennek, hogy "Igen, mi szedjük be a tankolási recepteket!"? :)
Amíg nem közölsz konkrétumot, addig ez csak szóbeszéd, pletyka, valós alap nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!