Pásztornak mondható az akinek nincs Hozzá iskolája?
Már megint te vagy?
A 22 ugyanilyen kérdés nem volt elég?
Tehát van egy fószer, aki a kerti budiban, vagy jobb esetben a fészerben tart összejöveteleket már 10 éve és állítása szerint valami "szentszellem" kente fel....
Kész vicc :D
Tulajdonképpen az. Sőt, hitelesebb, mint az iskolázott pásztorok.
De jános 10 ír erről:
,,„Bizony, bizony, mondom nektek: Aki nem a kapun megy be a juhok aklába, hanem máshonnan hatol be, az tolvaj és rabló. Aki a kapun megy be, az a juhok pásztora. Az őr kinyit neki, a juhok pedig megismerik a hangját. Nevükön szólítja juhait, és kivezeti őket. Amikor mindegyiket kivezeti, elindul előttük, s a juhok követik, mert ismerik a hangját. Idegen után nem mennek, hanem elfutnak tőle, mert az idegennek nem ismerik a hangját.” Ezt a példabeszédet mondta nekik Jézus, de nem értették, mit akart vele mondani. Jézus folytatta: „Bizony, bizony, mondom nektek: Én vagyok a juhok számára a kapu. Azok, akik előttem jöttek, tolvajok és rablók. Nem is hallgattak rájuk a juhok. Én vagyok a kapu. Aki rajtam keresztül megy be, üdvözül, ki-be jár és legelőt talál. A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen. Én vagyok a jó pásztor. A jó pásztor életét adja juhaiért."...
Szerintem 15 év alatt 60 ember az már egészen bőséges termésnek számít.
Talán érdemes lenne megnézni ennek a gyülekezetnek a tagjait. Miféle emberek? A jó fa a gyümölcséről ismerhető fel.
De így a leírtak alapján egészen hitelesnek tűnik. Meg tudod, ha 2-en 3-an összegyűlnek Jézus nevében, akkor Ő is köztük van.
Akinek van, az nem mondható annak.
Nincs olyan, hogy pásztor iskola. Ez egy istenkáromló bolygó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!