Azt mondta, hogy ember nem attól betegszik meg, amit megeszik, hanem amit kimond vagy rosszat cselekszik. Hát pedig én mostanában olyan kaját ettem, hogy azt hittem belehalok olyan beteg voltam. tehát attól is megbetegszünk vagy Jézus szemében, ha meghalok, akkor az nem is betegség, tehát tök mindegy élünk-e vagy halunk.
2022. jan. 17. 13:56
1/10 anonim válasza:
Jézus egy ókori szektavezér volt, nem tök mindegy, mit mondott? Ha egyáltalán mondott ilyet, vagy csak utólag a szájába adta valamelyik evangélista.
2022. jan. 17. 14:20
2/10 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy nem attól betegszik meg amit megeszik, hanem azt, hogy nem az teszi tisztátalanná, ami bemegy a száján, hanem, ami kijön:"Nem az teszi tisztátalanná az embert, ami bemegy a száján, hanem ami kijön a szájából, az teszi tisztátalanná az embert"
2022. jan. 17. 14:24
3/10 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni, fogalmazni. Illetve a szövegértésed is csapnivaló.
Kérdező olyan, mint a politikusok. Kiforgatja a másik szavát, így félrevezetve az embereket.
2022. jan. 17. 14:42
4/10 anonim válasza:
"Jézus nem mondhatott igazat vagy hogy értette?
Azt mondta, hogy ember nem attól betegszik meg, amit megeszik, hanem amit kimond vagy rosszat cselekszik. "
Szellemi beszéd. Nem az ételtől lesz bűnös az ember, hanem ami a száján kijön, illetve, amit cselekszik.
Olvasd el a szűkebb és a tágabb szövegkörnyezetet
2022. jan. 17. 14:54
5/10 A kérdező kommentje:
Hát, én elég tisztátalan lettem az ételtől, összefostam magamat is ;))
2022. jan. 17. 14:58
6/10 anonim válasza:
5. A fosás már bentről jön kifelé, tehát az tisztátalan dolog, de miért nem szaladtál idejében a Wc-re? Akkor nem lennél tisztátalan.
2022. jan. 17. 15:44
7/10 anonim válasza:
Nem te vagy a trollunk, aki naponta kb 20 kérdést feltesz? És aki nem ért vele egyet, mocskol privátot küld neki?
2022. jan. 17. 21:00
8/10 anonim válasza:
Ezt nyilván már átvitt értelemben értelmezik.
De az öreg Jézi is tudta, "ha nem gondolok rá akkor nem bánthat".
2022. jan. 18. 02:40
9/10 anonim válasza:
Első válaszoló! Már megint te?
Ugyan miféle szektavezér az, aki nem hívja a tömegeket, de a tömegek mégis sereglenek hozzá?
2022. jan. 18. 14:50
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, a tisztátalanság nem azt jelenti, hogy fizikailag koszos valami. A koszos az fizikailag piszkos, míg a tisztátalanság kultikus.
Ha érdekel egyáltalán, hogy mit is jelent, akkor olvasd Mózes törvényeit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!