Mi van ha tévedsz?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 18:42
1 2 3
 11/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Nem tudom, mert tévedhetek is.
2022. febr. 4. 18:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Miben?
2022. febr. 5. 17:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Miért ebben a kategóriában írtad ki a kérdést?
2022. febr. 5. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Hogy több válasz jöjjön.
2022. febr. 5. 20:14
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Ha atesiták tévednek és mégis van Jézus, akkor eljövetelekor halálra rémülnek, ahogy a Jelenések könyve megírja. Ha mi tévedünk keresztények, hogy semmi nincs a halál után, akkor sincs semmi gáz, mert nem tudunk róla.
2022. febr. 6. 10:39
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

"halálra rémülnek"

Az ijedősebb fajta.

Engem viszont érdekelne, szívesen beszélnék vele.

2022. febr. 6. 10:43
 17/22 anonim ***** válasza:
4%
16-os az a baj, hogy nem lesz időd kérdezni. Minket küldött Jézus, hogy beszéljél velünk és meg tudj térni. Meg ott van a sok pap, próféta, stb.
2022. febr. 6. 10:46
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Akkor Jézus sajnos olyat vár el, ami nem erkölcsös dolog tőle.

Ez olyan, mintha eléd tesznek egy szerződést, hogy írd alá, és majd utána elolvashatod.

Nem fog működni az értelmes embereknél.

2022. febr. 6. 10:52
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Azt hiszem tévedsz #15. Ugyanis ez rendkívül kellemes meglepetés lenne. Ha valaki egyszer csak megtapasztalja, hogy ő úgy tudta, meghalt, nincs tovább, é íme mégis, hát az fenomenális érzés lenne.
2022. febr. 6. 12:08
 20/22 KZitus ***** válasza:
10%

A tévedésed Krisztus ezen parancsában olvasható: "Jézus odament hozzájuk, és így szólt: „Isten nekem adott minden hatalmat az égben és a földön. Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.” Máté 28:18-20

Biztosan észrevetted a szavaiból, hogy a parancsot nem minden embernek adta! Csak azoknak, akik a tanítványai szeretnének lenni. A fenti szavakból az is kiderül, hogy krisztus két embercsoporttal van a "világ befejezéséig" : az egyik csoport tanít, a másik tanul. velük foglalkozik, támogatja őket jelenleg.

Hát ezt egyesek elfogadják, mások nem. Ma még dönthet minden ember - szabadon.

2022. febr. 7. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!