Mi van ha tévedsz?
"halálra rémülnek"
Az ijedősebb fajta.
Engem viszont érdekelne, szívesen beszélnék vele.
Akkor Jézus sajnos olyat vár el, ami nem erkölcsös dolog tőle.
Ez olyan, mintha eléd tesznek egy szerződést, hogy írd alá, és majd utána elolvashatod.
Nem fog működni az értelmes embereknél.
A tévedésed Krisztus ezen parancsában olvasható: "Jézus odament hozzájuk, és így szólt: „Isten nekem adott minden hatalmat az égben és a földön. Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.” Máté 28:18-20
Biztosan észrevetted a szavaiból, hogy a parancsot nem minden embernek adta! Csak azoknak, akik a tanítványai szeretnének lenni. A fenti szavakból az is kiderül, hogy krisztus két embercsoporttal van a "világ befejezéséig" : az egyik csoport tanít, a másik tanul. velük foglalkozik, támogatja őket jelenleg.
Hát ezt egyesek elfogadják, mások nem. Ma még dönthet minden ember - szabadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!