Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Biblia homofób és kirekeszti...

A Biblia homofób és kirekeszti a melegeket?

Figyelt kérdés
Oké hogy maga a melegeket nem, de a szexuális aktust igen, ezzel nyilván a melegeket kirekeszti, mert ezzel a szexuális örömöt fosztja meg tőlük...
2022. jan. 13. 16:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

"Az iszlám ugyan az a mese, a különbség csak annyi, hogy a keresztények túlléptek az egész "szó szerint kell venni a bibliát dolgon", a muszlimok pedig még nem."

Nem léptünk túl, mivel a tudósok is a Teremtés könyve szó szerinti értelmezése mellett törtek lándzsát. Kivéve a szefós evóbiológusokat, akiken röhög az egész tudományos világ.

Üdv, keresztények.

Amúgy pl. Jézus születése az mire metafora? Hogy kinyílt a tavirózsa?

2022. jan. 17. 12:35
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
Kétféle ember van, aki bűnös és aki kevésbé. A bűnös, esetedben homi is szeretheti Istent. A házasságtörőkkel is kirekesztő a Biblia, de attól nem lövi fejbe manapság minden második ember magát, mert ugye ennyi házasságtörő van. De az ereszről lecsúszó emberbe sem csap bele a villám, mert előtte a micsodája 50 férfiseggbe landolt.
2022. jan. 17. 19:03
 23/42 Godaime ***** válasza:
85%

" Kivéve a szefós evóbiológusokat, akiken röhög az egész tudományos világ."

Vagyis a tudományos világ 99.999%-a, értem. Annyira szánalmas egy alak vagy, hogy még embernek se érdemes téged nevezni.

2022. jan. 17. 20:45
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondom, hogy a Biblia egy köny. Egy könyv pedig nem más, mint egy tárgy. Így a Biblia annyira homofób, mint példáúl egy szemüveg.

A Biblia pedig csak akkor tudja kirekeszteni a melegeket bárhonnan is, hogyha elég nagy méretű és súlyú ahhoz, hogy azon a melegek ne tudjanak áthatolni.

De ha a kérdés a Biblia tartalmára vonatkozik, akkor sem lehetne erre egyértelműen válaszolni. A Biblia ugyanis egy könyv gyüjtemény, melynek csak bizonyos könyvei írnak erről. Talán több száz személy is segétkezett az évezredek alatt a Biblia megalkotásában így csupán azok a személyek voltak homofóbok, akik ilyeneket írtak bele.

Ezalapján pedig egyértelműen elmondható, hogy akik homofób dolgokról írnak a Bibliában, azok kivétel nélkűl zsidó vallásúnak tartják magukat vagy zsidó vallásúként nevelkedtek.

Tehát a homofóbia a nevelésből fakad.

2022. jan. 18. 15:51
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Igen, meg tudom erősíteni. Én nagyon gusztustalannak tartom a melegséget, férfi csókolózást, a micsoda a seggben van, ilyen képet látok, akkor a lelkismeretem megszólal: "még ilyen szégyent és gyomorforgató dolgot". Ha látok véletlen képet, ahogy egy férfi a női fenékbe nyomja a péniszét, vagyis anális, az is egy gusztustalan dolog. Nem tudom másként megélni, belém kódolta az Isten. ezért én nem akarok lánnyal anális módon együtt lenni, szexuálisan is lelomboz.
2022. jan. 18. 16:31
 26/42 anonim ***** válasza:
92%

25.

Az hogy te homofób van nem jelenti azt hogy a Biblia is támogatja ezt.

Aztán meglehetne azt is említeni hogy az egész homofóbiád csak a férfiakra van kihegyezve és túlzó is. Mintha csak próbálnád minél jobban elutasítani nehogy kiderüljön hogy mihez is vonzódsz valójában.

Az pedig hogy a Bibliát és Istent felhasználják sokat arra hogy igazolják a gyűlölködésüket azért mert a másik olyan életet él ami nekik nem tetszik az már inkább undorító.

Ha valakinek ez kell akkor legyen boldog a másokat elítélő (náci) Istenével.

Az én Istenem szeretett és elfogadást tanít.

2022. jan. 18. 17:27
 27/42 anonim ***** válasza:
0%

26-os belém kódolta Isten a lelkiismeretembe, hogy gusztustalan ez (nevezheted ahogy akarod, homofóbiának is, ha ilyen a mentalitásod.). Az hogy téged Isten milyennek teremtett nem érdekel, vagy milyenné változtatott a Sátán, az sem.

De remélem egyszer a te fajtád nem üldözi a szeretetet és elítéli azt aki szeret, mert ide tartunk. Elfogadjuk a mocskot, akkor el kellene fogadnunk a Sátánt. De én nem és ettől vagyok Isten mellett, hogy a gusztustalanságot utálatosnak tartom, ahogy pl. egy nő dámdoggal kefélteti magát vagy férfi nemcsak férfival hál, hanem megprütyköli a disznót mert nem tud uralkodni magán.

2022. jan. 18. 20:20
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit, hogy Isten megosztottságot akar, ahogy Jézus is mondta, két tábor lesz, aki Isten és Jézus mellett van és vallja, amit az ÚR tanított neki és a másik felén azok lesznek, akik állandóan az ördög tanításának vannak alárendelve és folyton bűnben fürödnek. Ezek között lesz az utolsó háború, amit a Jelenések könyve is ír.
2022. jan. 18. 20:23
 29/42 Godaime ***** válasza:
77%

"26-os belém kódolta Isten a lelkiismeretembe, hogy gusztustalan ez (nevezheted ahogy akarod, homofóbiának is, ha ilyen a mentalitásod.). "

Nem holmi isten kódolta beléd, hanem simán csak egy megvetendő alak vagy. Persze könnyebb képzeletbeli lényekkel takarózni, mert akkor nem kell néhanapján tükörbe nézni ugyebár.

2022. jan. 18. 21:13
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
29-es szomorúan hallom, hogy te az igazságot megvetendő alaknak találod. Ezt mondom, hogy eltorzítjátok az igazságot és éltetitek a bűnt. Milyenek vagytok ti? Honnan szalasztottak titeket? Ki a teremtőtök?
2022. jan. 18. 21:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!