A Biblia homofób és kirekeszti a melegeket?
"Az iszlám ugyan az a mese, a különbség csak annyi, hogy a keresztények túlléptek az egész "szó szerint kell venni a bibliát dolgon", a muszlimok pedig még nem."
Nem léptünk túl, mivel a tudósok is a Teremtés könyve szó szerinti értelmezése mellett törtek lándzsát. Kivéve a szefós evóbiológusokat, akiken röhög az egész tudományos világ.
Üdv, keresztények.
Amúgy pl. Jézus születése az mire metafora? Hogy kinyílt a tavirózsa?
" Kivéve a szefós evóbiológusokat, akiken röhög az egész tudományos világ."
Vagyis a tudományos világ 99.999%-a, értem. Annyira szánalmas egy alak vagy, hogy még embernek se érdemes téged nevezni.
Én azt mondom, hogy a Biblia egy köny. Egy könyv pedig nem más, mint egy tárgy. Így a Biblia annyira homofób, mint példáúl egy szemüveg.
A Biblia pedig csak akkor tudja kirekeszteni a melegeket bárhonnan is, hogyha elég nagy méretű és súlyú ahhoz, hogy azon a melegek ne tudjanak áthatolni.
De ha a kérdés a Biblia tartalmára vonatkozik, akkor sem lehetne erre egyértelműen válaszolni. A Biblia ugyanis egy könyv gyüjtemény, melynek csak bizonyos könyvei írnak erről. Talán több száz személy is segétkezett az évezredek alatt a Biblia megalkotásában így csupán azok a személyek voltak homofóbok, akik ilyeneket írtak bele.
Ezalapján pedig egyértelműen elmondható, hogy akik homofób dolgokról írnak a Bibliában, azok kivétel nélkűl zsidó vallásúnak tartják magukat vagy zsidó vallásúként nevelkedtek.
Tehát a homofóbia a nevelésből fakad.
25.
Az hogy te homofób van nem jelenti azt hogy a Biblia is támogatja ezt.
Aztán meglehetne azt is említeni hogy az egész homofóbiád csak a férfiakra van kihegyezve és túlzó is. Mintha csak próbálnád minél jobban elutasítani nehogy kiderüljön hogy mihez is vonzódsz valójában.
Az pedig hogy a Bibliát és Istent felhasználják sokat arra hogy igazolják a gyűlölködésüket azért mert a másik olyan életet él ami nekik nem tetszik az már inkább undorító.
Ha valakinek ez kell akkor legyen boldog a másokat elítélő (náci) Istenével.
Az én Istenem szeretett és elfogadást tanít.
26-os belém kódolta Isten a lelkiismeretembe, hogy gusztustalan ez (nevezheted ahogy akarod, homofóbiának is, ha ilyen a mentalitásod.). Az hogy téged Isten milyennek teremtett nem érdekel, vagy milyenné változtatott a Sátán, az sem.
De remélem egyszer a te fajtád nem üldözi a szeretetet és elítéli azt aki szeret, mert ide tartunk. Elfogadjuk a mocskot, akkor el kellene fogadnunk a Sátánt. De én nem és ettől vagyok Isten mellett, hogy a gusztustalanságot utálatosnak tartom, ahogy pl. egy nő dámdoggal kefélteti magát vagy férfi nemcsak férfival hál, hanem megprütyköli a disznót mert nem tud uralkodni magán.
"26-os belém kódolta Isten a lelkiismeretembe, hogy gusztustalan ez (nevezheted ahogy akarod, homofóbiának is, ha ilyen a mentalitásod.). "
Nem holmi isten kódolta beléd, hanem simán csak egy megvetendő alak vagy. Persze könnyebb képzeletbeli lényekkel takarózni, mert akkor nem kell néhanapján tükörbe nézni ugyebár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!